Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Pripomoček Breastlight (44%)

Pripomoček Breastlight (44%)

45%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preglejte si dojke s pomočjo pripomočka Breastlight


Zdravniki priporočajo, da se dobro zavedate, kakšne so normalno vaše dojke na otip in kakšen je njihov normalen videz. Opažanje kakršnihkoli sprememb lahko pomaga pri zgodnjem odkrivanju raka dojk. Uporabite Breastlight kot del vaše domače rutine za pregledovanje dojk. Breastlight ni nadomestilo za rutinski rentgenski pregled.

Breastlight je pripomoček za povečanje ozaveščenosti o dojkah namenjen domači uporabi. Omogoča vam drugačen pogled na vaše dojke s tem, da z močno rdečo svetlobo presveti tkivo dojke. Svetloba, ki je povsem neškodljiva, poudari žile, ki se običajno prikažejo kot temne črte. Dojke boste najlažje pregledale, če boste uporabile Breastlight v zatemnjeni sobi, ki poudari rdečo svetlobo. Če opazite temne točke ali sence, lahko slednje kaže na nepravilnosti, ki jih mora pregledati vaš zdravnik.

Vene in druge žile boste videle v vaših dojkah kot temne črte. To je povsem normalno. Okoli bradavice boste morda videle krog iz majhnih pik - le te so deli vaših mlečnih žlez. Tudi to je povsem normalno. V nekaj mesecih boste spoznale, kakšen je normalen videz vaših dojk, ko so osvetljene z Breastlightom. Videz notranjosti vam bo postal tako domač kot videz in otip zunanjosti vaših dojk. Kot pri vseh drugih področjih ozaveščenosti o dojkah, je tudi tukaj najbolj pomembno iskanje sprememb. Breastlight je bil temeljito preizkušen v bolnišnicah in domačem okolju. Njegova uporaba je enostavna, napajajo ga polnilni akumulatorji.

Uporaba aparata: Izberite čimtemnejši prostor - nanesite lubrikant na kožo - vključite breastlight ga naslonite na prsi - uporabite ogledalo, da boste videli več - pregledati je potrebno vsa področja, tudi pod rokami in visoko na prsih.

Video predstavitev si lahko ogledate TUKAJ!

Izpostavljeno

  • Zgodnje odkrivanje sprememb na dojkah.
  • Enostaven za uporabo.
  • Neškodljiv.
  • Preizkušen v bolnišnicah in v domačem okolju.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.