Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HRVAŠKA - OPATIJA: Preživite Božič ali Novo leto v čudoviti Opatiji

HRVAŠKA - OPATIJA: Preživite Božič ali Novo leto v čudoviti Opatiji

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite Božič ali Novo leto v čudoviti Opatiji


Preživite letošnje božično-novoletne praznike na hrvaški obali v Opatiji – biseru Jadrana.

Sprehodite se po elegantnem mestu, oglejte si ostanke rimske arhitekture, spoznajte bogato kulturno dediščino ali pa obiščite katerega od mnogih wellness centrov v okolici.

Opatija vas bo presenetila s prijetnim zimskim podnebjem, primernim za sprehode in kolesarjenje do bližnjih krajev. Klima in mediteranski zrak v Opatiji sta tradicionalno znana kot zdravilca mnogih bolezni, še posebej pa težav z dihali. Naj ozdravita in okrepčata tudi vas! Pozabili boste na tegobe vsakdanjega mestnega življenja in se osvobodili stresa.

Uživajte v apartmajih Kestenovi dvori, ki se nahajajo v Opriču, nedaleč od Lovrana, v gozdnem predelu, obdanem s stoletnimi kostanji in s prečudovitim pogledom na Kvarnerski zaliv.

Apartmaji so primerni za bivanje do 4 oseb. Vsak apartma ima spalnico, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico z WC-jem in veliko teraso s parkirnim mestom. Pred apartmajem pa vam je na voljo žar, ki ga lahko, v kolikor vam bo vreme to dopušalo tudi uporabite.

Apartmaji Kestenovi dvori so odlično izhodišče za izlete v narodne parke Učka, Risnjak in Snežnik, do slapa Lovranska Draga, in na otoka Krk in Cres.

Obiščite Opatijo in se sprostite in zabavajte v čudovitem mediteranskem okolju, Božično – novoletne praznike pa preživite z najdražjimi.

Izpostavljeno

  • Praznični božično-novoletni oddih v dvoje, z družino ali s prijatelji.
  • Apartmaji imajo čudovit pogled na Kvarnerski zaliv.
  • Pozitiven vpliv mediteranske klime na dihala.
  • Možnost kolesarjenja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.