Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LJUBLJANA: 90 minutna terapija telesa in duha

LJUBLJANA: 90 minutna terapija telesa in duha

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


90 minutna terapija telesa in duha


Človek ima v sebi vse za dolgo in zdravo življenje. To morate samo prebuditi in uporabiti. Kako? Z globokim sproščanjem, ki vas pripelje do telesne in duševne sprostitve. Izvaja se na naraven način, tako da pridemo v stik z našo izvorno energijo.

Energija je bistvo našega življenja.

Ko boste poskrbeli za močan pretok kvalitetne življenjske energije skozi vaše telo boste postali zadovoljni, mirni, čustveno stabilni in kreativni.

Lažje se boste spoprijeli z življenjem in vsakdanjimi izzivi!

Na energetskih tretmajih boste pridobili znanje in vedenje kako se povezati s čisto izvorno energijo in kako s pozicijo ohraniti stik s to energijo.

Dovolj življenjske energije je ključ do vsakega uspeha – v partnerstvu, starševstvu, odnosih z ljudmi, v ljubezni, šoli, športu, zdravju in tudi v poslu.

Meridiani so energijske poti in so za energijo kot krvne žile za krvni obtok. Potujejo globoko v telo, ter skozi vsak organ in mišično skupino.
Z masažo meridianov se bodo razbile blokade, s tem se bo sprostila tam uskladiščena bolečina; telesna in čustvena. Ko različni neudobni občutki zapuščajo telo pride do izlitja preteklih izkustev. Takrat lahko čutimo telesno ali čustveno bolečino.

Ko se boste osvobodili starih bolečin, se boste lahkotnejše gibali, vaša drža pa bo pokončnejša!

Hrbtenica je korenina našega življenja. Živčni sistem ovija hrbtenico in živčni centri vodijo od hrbtenice k vsem organom, udom in občutljivim organom. Z masažo hrbtenice se bo pospešil nemoten pretok energije k vsem notranjim organom. S fizičnim pritiskom sprostimo in porazdelimo energijo, kar pomaga k boljši prekrvavljenosti in sproščenosti. Dobra prekrvavljenost živčnega sistema pa ustvarja ravnotežje v sistemu, saj se izboljša delovanje notranjih organov, kar vpliva na boljše počutje in zdravje.

Privoščite sebi in svojemu telesnemu in duševnemu zdravju okrepčilno sprostitev!

Terapija in masaža je tudi odlično darilo za vaše bližnje, ki se spoprijemajo z življenjskimi izzivi. Tokrat jim lahko podarite moč za življenje!

Izpostavljeno

  • Izboljšajte kvaliteto vašega življenja.
  • Pridobite notranji mir.
  • Sprostite se ob vodstvu terapevta.
  • Prepustite se sproščanju in masaži izkušenega terapevta.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.