Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LJUBLJANA: Praznično all-inclusive lepotno razvajanje

LJUBLJANA: Praznično all-inclusive lepotno razvajanje

75%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Praznično all-inclusive lepotno razvajanje


Pustite skrbi odhajajočega leta za vami in vstopite v novo leto sveži, sproščeni in privlačni!

Ponudba vključuje 30 minutno masažo hrbta, 30 minutno nego obraza z ultrazvokom, 30 minutno manikiro in 30 minutno pedikuro.

Masaža se bo intenzivno posvetila vaši hrbtenici in vratnemu, prsnemu in ledveno—križničnemu predelu hrbta. Sprostile se bodo zakrčene mišice vratu, povečala prekrvavitev vratnega predela, odpravljene bodo manjše tegobe (trd vrat pri jutranjem vstajanju, slabo gibljivost vstran in naprej-nazaj), bolečine pri kroničnih stanjih pa se bodo občutno zmanjšale. Terapevtska masaža hrbta bo odpravila vozle zakrčenih mišičnih vlaken, razmigala lopatice in tako pripomogla pri korekciji drže prsnega dela hrbtenice. Masaža hrbta je tudi zelo uspešna pri vseh težavah s križem, vključujoč kronični išias in lumbago. Ledvena hrbtenica se bo prekrvavila in pregrela na najbolj naraven način, diski bodo bolj prožni in mišice se bodo sprostijo.

Pri negi obraza z ultrazvokom se vam bo terapevtka individualno posvetila in nego, masažo in terapijo prilagodila vašemu tipu kože, željam in izbrani maski. Izbirali boste lahko med klasično nego in bolj terapevtsko naravnano nego, pri izbiri pa vam bo svetovala izkušena terapevtka, ki bo za nego uporabila kvalitetno kozmetiko Eve Taylor z aromaterapijo.

Pedikura bo poskrbela za vse težave vaših stopal, ki so se nabrale med leti. Spretna pedikerka bo poskrbela za vaše morebitne utrujene in zatekle noge, kurja očesa, otiščance in suho in trdo kožo. Vaša stopala bodo mehka, voljna in zdrava!

Pri manikuri bo manikerka najprej odstranila in uredila vašo obnohtno kožico, nato pa bo oblikovala vaše nohte. Kožo vaših rok in nohte bo nahranila z oljem, ki vsebuje vitamine A, E, F in proteine. Olje obnohtno kožico poživi in jo naredi prožno. Nato bo uporabila utrjevalec, ki ščiti in utrjuje naravne nohte in preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov, kar je izredno pomembno v zimskem času. Na koncu bo po vaših željah nalakirala vaše nohte, tako da boste v nov dan odšli še posebej privlačni.

Privoščite si popolno preobrazbo in se prepustite izkušenim rokam strokovnih terapevtk!

Izpostavljeno
  • Popolna preobrazba, ki vas bo sprostila in polepšala.
  • Vključena je masaža hrbta in hrbtenice, nega obraza, manikira in pedikura.
  • Odpravljene bodo težave s hrbtenico, stopali, negovana bo koža obraza in rok.
  • Strokovne in izkušene terapevtke.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.