Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Medno: 3-urni zakup wellness prostora in večerja -58%

Hotel Medno: 3-urni zakup wellness prostora in večerja -58%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Pozabita na sive, hladne zimske dni in smuknita na lepše! 3-urni VIP zakup wellness prostora in lahka večerja v restavraciji Hotela Medno tokrat le 49 €, namesto 116 €!



Kaj ponudba vključuje?
3-uri zakup wellness prostora s savno in jaccuzijem,čaj in sadje,lahka večerja v restavraciji Aurora v Hotelu Medno.Na voljo ribji ali mesni meni, ki vključuje glavno jed in sladico.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.4.2015.Opis ponudbe
Pobegnita turobnim, hladnim in sivim zimskim dnem ter si privoščita super romantično razvajanje v Hotelu Medno. S tokratnim romantičnim paketom se bosta razvajala v popolni zasebnosti v VIP delu Wellness centra Medno. Ogrejta se v savni in se prepustita pomirjajočem žuborenju mehurčkom v jacuzziju ter poskrbite za lepoto svojega telesa. Ob odlični lahki večerji v restavraciji Aurora, bo to povsem VIP doživetje.
Hotel Medno je lociran med podeželjem in mestom, v povsem mirnem okolju ljubljanskega predmestja. Na eni strani ga obdaja gozd, na drugi pa veličasten pogled na reko Savo in zasnežene Kamniško-Savinjske Alpe. Od središča Ljubljane je oddaljen le 9 kilometrov, od letališča Jožeta Pučnika pa 15 kilometrov. Presenetite svojega partnerja in si privoščita VIP razvajanaje v Hotelu Medno!
Plačajte le 9,80 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3 urni VIP zakup in večerja, za 2 osebi, vas bo stalo le 49 €, namesto 116 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 9,80 €, preostalih 39,20 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Hotel Medno: Romantični oddih s 3-urnim VIP zakupom in večerjo -52%Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 01 362 61 00, 051 251 773 ali recepcija@hotel-medno.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Medno 54, Ljubljana-Šentvid.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.4.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 39,20 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Medno Kontaktni podatki: 01 362 61 00, 051 251 773 ali recepcija@hotel-medno.si Lokacija ponudnika: Medno 54, Ljubljana-Šentvid


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.