Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Medno: Romantični oddih s 3-urnim zakupom wellness prostora in večerjo -52%

Hotel Medno: Romantični oddih s 3-urnim zakupom wellness prostora in večerjo -52%

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Spočijte telo in duha s kratkim romantičnim oddihom, zasebnim razvajanjem v savni in jacuzziju ter lahko večerjo. Presenetite partnerja z obiskom romantične oaze hotela Medno za le 91 €, namesto 191 €!



Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi,3-uri zakup wellness prostora s savno in jaccuzijem,čaj in sadje,lahka večerja v restavraciji Aurora v Hotelu Medno.Na voljo ribji ali mesni meni, ki vključuje glavno jed in sladico.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.4.2015.Opis ponudbe
Hotel Medno je kraj, kjer se prelivata mesto in podeželje. Je idealno zatočišče za ljudi, ki bi radi pobegnili pred mestnim vrvežem, a bi vseeno radi ostali blizu centru dogajanja.
Ustrežljivo osebje, lepo urejene sobe, restavracija z izbrano kulinariko in dobro opremljeni wellness center, predstavljajo idealen kotiček za sproščanje in pobeg pred dnevno rutino. Hotelski wellness nudi bogato ponudbo savn, masaž, hidromasažne kadi in intimnih sprostitvenih kotičkov.
Obiščite romantično oazo hotela Medno ter spočijte telo in duha s kratkim oddihom in razvajanjem. V tokratni romantični paket je poleg nočitve vključeno tudi zasebno razvajanje v dvoje.
Prepustite se navihanemu žuborenju mehurčkov v jacuzziju in se prijetno ogrejte v savni ter poskrbite za lepoto svojega telesa. Ob odlični lahki večerji v restavraciji Aurora, bo to povsem VIP doživetje.
Presenetite svojega partnerja z romantičnim wellness oddihom, saj majhne pozornosti štejejo največ.
Plačajte le 15 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Romantični oddih s 3-urnim VIP zakupom in večerjo, za 2 osebi, vas bo stala le 91 €, namesto 191 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 15 €, preostalih 76 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Hotel Medno: 3-urni VIP zakup in večerja -58%Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 01 362 61 00, 051 251 773 ali recepcija@hotel-medno.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Medno 54, Ljubljana-Šentvid.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.4.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 76 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Medno Kontaktni podatki: 01 362 61 00, 051 251 773 ali recepcija@hotel-medno.si Lokacija ponudnika: Medno 54, Ljubljana-Šentvid


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.