Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Revolucionalni DROBILNIK ČESNA - za hitro in enostavno sekljanje česna brez svinjarije in brez slabega vonja na rokah + BREZPLAČNA poštnina

Revolucionalni DROBILNIK ČESNA - za hitro in enostavno sekljanje česna brez svinjarije in brez slabega vonja na rokah + BREZPLAČNA poštnina

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Naj bo od sedaj naprej rezanje česna enostavno in zabavno opravilo, ki se ga ne boste izogibali!
Poslovite se od vonja po česnu na vaših rokah, saj imamo za vas revolucionarni drobilnik česna Garlic Crusher, ki je inovativen pripomoček za rezanje in sekljanje česna.
Bi radi pripravili tržaško omako ali pa česen za v solato? Vse to in še več lahko pripravite zedinstvenim in praktičnim izdelkom Garlic Crusher, ki ima pri stiskanju in drobljenju česna številne prednosti, tako da vam dodajanje česna k jedem ne bo več predstavljalo nobene ovire. 
Drobilnik česna Garlic Crusher je edinstven pripomoček, katerega se hitro in enostavno očisti, saj ga le sperete z vodo. Z njim boste prihranili s časom, saj se vam ne bo potrebno več mučiti z nadležnim dolgotrajnim rezanjem česna. Prav tako se boste poslovili od vonja po česnu na vaših prstih. Najboljša prednost omenjenega izdelka pa je zagotovo to, da česen zdrobi in stisne do popolnosti! Tako bo česen narezan ravno na prave koščke, da jih lahko postrežete zraven jedi ali uporabljate pri kuhanju omak.
Naprava je majhna, enostavna za uporabo, lahko jo vzamete tudi s seboj na kampiranje ali počitnice in je idealna, da zavzame svoj prostor tudi v vaši kuhinji!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Držalo za gobico SLING belo
OMEJENA KOLIČINA
24540-56 APARAT ZA SENDVI SNACKMAKER...
-13%
OMEJENA KOLIČINA
50% POPUSTA za PRENOSNI MIXER!...
-50%
OMEJENA KOLIČINA
Odcejevalnik za posodo SINKIN
OMEJENA KOLIČINA