Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

7 dnevni smučarski oddih v PIJEMONT Residence Bardonecchia v Italiji

7 dnevni smučarski oddih v PIJEMONT Residence Bardonecchia v Italiji

77%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Že razmišljate, kje boste preživeli zimske počitnice? Radi smučate? Si želite smučarske steze, ki bi bile primerne za vso družino kot tudi za tiste z več izkušnjami? 
Zagotovite si aktiven oddih med belimi strminami in se v rezidenco Bardonecchia v Italiji odpravite s svojimi najbližjimi, prijatelji, družino in otroci, kjer se boste zagotovo zabavali ob širokem programu, ki ga nudijo v smučarskem središču Sestriere!
Bardonecchia se nahaja na skrajnem zahodnem kotu Italije, le nekaj kilometrov iz tunela Frejus in na meji s Francijo. Zgodovina zimskih športov tu sega v daljno 1908, leta 2006 pa je gostila olimpijske tekmovanja v deskanju na snegu. Bardonecchia ima 100 km smučarskih prog, ki so razdeljeni med dvema glavnima straneh: Colomion-les-Arnauds Melezet in Jafferau.
Studio apartmaji se nahajajo na dveh lokacijah, v njih in čaka, dnevna soba s kuhinjo, zakonsko posteljo, pogradom in kopalnico. V primeru, da ste bolj odvisno od razpoložljivosti in doplačilo si lahko rezervirate nekoliko večje stanovanje.
Bardonecchia je lahko dostopen z avtoceste Croatian A4, ki poteka od Trsta, Milanu in Torinu praktično do pobočja.
Piemont - čudež ob vznožju Alp
In vendar vse to ponuja provinca Piemont ob vznožju italijanskih Alp. Prav nič nenavadno ni govoriti o čudežih Piemonta, saj že glavno mesto province – Torino slovi po enem največjih misterijev – mrtvaškem prtu, ki naj bi ovijal Kristusovo telo po smrti na križu.
Leta 2006 je Piemont doživel svoj veliki trenutek z zimskimi olimpijskimi igrami. Center dogajanja je bil Sestriere – smučarsko središče med tri in štiri tisoč metri nadmorske višine, ki je le nekaj več kot eno uro vožnje oddaljeno od Torina. Elegantni vršaci, ki se strmo dvigajo proti nebu, in strma pobočja so čudovito okolje za sprostitev v vsakem letnem času. Dneve v gorah lahko dopolnimo z obiskom kulturnih in gastronomskih čudes province, ogledom romanskih cerkva, brskanjem po starinarnicah ali obiskom turističnih kmetij. Piemont istočasno ponuja preteklost in prihodnost, saj slovi kot visoko razvita in produktivna regija v nenehnem razvijanju novih tehnologij, kljub temu pa ohranja bogato naravno dediščino, v katero se vključujejo številni kulturni dogodki, ki popestrijo prosti čas. Piemont je alpska provinca, kar nam sporoča že samo ime – vznožju gora – in nam v istem trenutku pričara podobo pokrajine, ki ji kraljujejo eni od najvišjih evropskih vrhov, pokriti z večnim snegom. Na primer Monte Rosa, ki jo je v svojih časih omenjal že Leonardo, in Monviso, kjer izvira reka Pad.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.