Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Zeliščno olje 110 (55%)

Zeliščno olje 110 (55%)

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zeliščno olje 110


Zeliščno olje 110 neguje, poživlja in vzpodbuja. Sestavljena je iz mešanice eteričnih olj zelišč, zbrano širom po svetu. Je vsestransko uporabno negovalno sredstvo. Naravno zeliščno olje je iz korenin, jagod, listov, gomoljev in stebel mnogih znanih in preizkušenih rastlin.

Uporablja se po kapljicah. Že nekaj kapljic zadostuje za masiranje, grgranje in inhalacije – 11 ml.

Več funkcionalno zeliščno olje lahko: vtremo v kožo, masiramo, nanesemo po kapljicah ali z njim sveže zadihamo.
Je univerzalni izdelek za osebno nego, proizveden iz korenin, jagod in drugih delov zeliščnih rastlin iz vsega sveta.

Uporaba:
  • Za zdravo nego telesa:

Za osvežitev in odpravljanje nadležnega znojenja oprsja, vratu in grla, zatilja, rok, nog in podplatov. Zvečer pred spanjem ali zjutraj ko se vstanemo 2-4 kapljice vtremo v kožo, na mesto kjer se znojimo. Pri pojavu utrujenosti in izčrpanosti 2-4 kapljice vtremo na čelo, sence, kožo na glavi in zatilje. V trenutku osveži in poživi.

  • Za športne aktivnosti:
Pred gibanjem oziroma pešačenjem, in hojo v hribe, zmasiramo en večer prej: roke, stegna, kolena in stopala z nekaj kapljicami zeliščnega olja in to ponovimo po navedenih aktivnostih.
  • Za masiranje:
Z zeliščnim oljem pomešanim z zeliščnim oljem ali nevtralnim negovalnim oljem lahko po vsakem kopanju ali tuširanju, po športnih aktivnosti zmasiramo boleče dele telesa.
  • Za nego stopal:
Če nas podplati pečejo ali nas zbada ali imamo težke noge, po dolgem pešačenju nanesemo po kapljicah na stopala in razmažemo. Stopala bodo sveža in brez neprijetnega vonja.

Za nego zob in ustne votline:
Proti neprijetnemu zadahu damo 2 kapljici zeliščnega olja v vodo za izpiranje ust. Tako bomo poskrbeli za celotno ustno votlino vključno z zobmi in svež zadah bo zagotovljen!

Dobro počutje zagotovljeno z močjo narave.
Zeliščno olje 110 je samo za zunanjo uporabo in ni primerno za otroke do 6 let starosti, ne uporabljamo ga za povoje in obkladke, pazite da ne pride v oči. Pri uporabi upoštevajte navodila.

Plačajte le 4,90 € namesto 10,90 € za zeliščno olje, s katerim boste odpravili težave, ki vas pestijo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.