Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SLOVENIJA - LJUBLJANA: Decembrsko doživetje na reki Ljubljanici z ladjico Žaba! Krožna plovba in ogled novoletno okrašene Ljubljane v trajanju 30 minut + 1 x kuhano vino ali čaj; Ladjica Žaba

SLOVENIJA - LJUBLJANA: Decembrsko doživetje na reki Ljubljanici z ladjico Žaba! Krožna plovba in ogled novoletno okrašene Ljubljane v trajanju 30 minut + 1 x kuhano vino ali čaj; Ladjica Žaba

65%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Decembrsko doživetje na reki Ljubljanici

Ladjica Žaba

Privoščite si čudovito plovbo z ladjico Žaba po Ljubljanici za eno osebo na relaciji Gallusovo nabrežje - Livada - Gallusovo nabrežje in uživajte v plovbi ob kostanjevem drevoredu pod mostom Hradeckega mimo Trnovskega pristana do mesta, kjer se Ljubljanica razcepi, in v se v teh 45 minutah naužijte mnogih lepot te dih jemajoče praznično okrašene Ljubljane. Ob prelepem razgledu lahko uživate tudi v večernih urah, ko se prižgejo novoletne luči, katerih soj ustvarja pravljičen ambient. Na koncu boste deležni še kuhanega vina ali čaja, da se prijetno ogrejete. Preživite popoldne ali večer malo drugače in se popeljite z ladjico Žaba po praznično okrašeni Ljubljani!

Pri Gostinstvu in plovbi po Ljubljanici se lahko ustavite kar na Splavu Ljubljanica, ki je v stalnem privezu. Nudijo vam bar, jedi na žaru, pijače po izbiri - sprejmejo pa 90 oseb na splavu in 60 na kopnem. Organizirajo tudi daljše vožnje z Ladjo Žaba, ki so namenjene piknikom, zaključenim družbam za poroke, rojstne dneve ... ter trajajo od 3 do 5 ur. Mogoča je organizacija krajših voženj z najemom celotnega plovila za eno uro ali več. Obiščite jih obenem pa se še prepričajte o prvovrstnosti zmesi kulinarike in rečne plovbe!

Plačajte le 3,90 € namesto 10,00 € in uživajte v prečudovitem razgledu na praznično okrašeno Ljubljano z drugačne perspektive in se na koncu okrepčajte s toplim napitkom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.