Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Klub gurmanov Skaručna: Koline in harmonika v Skaručni -47%

Klub gurmanov Skaručna: Koline in harmonika v Skaručni -47%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Delavnica, ki je še ni bilo! Pod vodstvom kmečkih mesarjev imate enkratno priložnost, po tradicionalnem načinu, pripraviti pristne kmečke dobrote. Družili se boste ob odlični hrani in pijači ter živi glasbi, hkrati pa osvojili...



Kaj ponudba vključuje?
Pod vodstvom kmečkih mesarjev po tradicionalnem načinu boste pripravili pečenice, krvavice in klobase.Z Markom Žagarjem pa boste pripravljali tudi ostalo kmečko hrano, ki sodi na koline (jeterca, krača, matevž, repa, izdelava ocvirkov, godla oz. krvava juha, kisla repa, kislo zelje, ...).Popestritev delavnice z živo slovensko glasbo.Vsa hrana in pijača vključena v ceno delavnice (domače vino, žganje in jabolčni sok).Zvečer ples in žur do poznih ur.Vsak prejme paket dobrot za domov: svežo krvavico in pečenico ter 2 sušeni klobasi.*Ponudba velja za 1 osebo.Termin delavnice: 31.1.2015; pričetek: 11:00, trajanje do: 24:00.Opis ponudbe
Klub gurmanov Skaručna je kulinarično društvo, ki pomaga ohranjati slovensko kulturno dediščino, pripravo tradicionalnih slovenskih jedi pa združuje z modernimi prijemi kuharskega mojstra Marka Žagarja. V klubu vsak teden organizirajo družabne kulinarične dogodke, kjer ob prijetnem druženju kuhate, degustirate hrano in pijačo, nato pa sledi še žur do poznih ur ob živi glasbi.
Tokrat so samo za kupce Mestoidej pripravili posebno delavnico, ki je še ni bilo: KOLINE in HARMONIKA!
Pod vodstvom kmečkih mesarjev boste imeli enkratno priložnost, po tradicionalnem načinu, pripraviti pečenice, krvavice in klobase. Med drugim pa boste spoznali tudi, kako se pripravijo ostale dobrote na pristen domač in kmečki način.
Marko Žagar pa ne bo pozabil niti na ostalo odlično kmečko hrano, ki sodi na koline (jeterca, krača, matevž, repa, izdelava ocvirkov, godla oz. krvava juha, kisla repa, kislo zelje, ...). Se vam že cedijo sline?
Celoten dogodek se bo odvijal v prijetni družbi ob živi slovenski glasbi, zato ne bo manjkala niti harmonika. Odžejali se boste lahko s kapljico dobrega slovenskega vina in domačega žganja. Za vse, ki ne pijete alkohola, pa bo na voljo domač jabolčni sok.
Kot se za takšno zadevo spodobi se boste zvečer lahko zavrteli ob dobri glasbi ter zažurali do poznih ur vendar ob odhodu domov pa ne pozabite niti na paket dobrot, ki ste jih sami pripravili na delavnici: svežo krvavico in pečenico ter 2 sušeni klobasi. Suhi klobasi prejmete čez 1 mesec, saj se bo ena sušila na Krasu in kraški burji, druga pa dimila na gorenjskem.
Naj tudi vaša kuhinja zadiši po pristni tradicionalni domači hrani, pripravljeni z ljubeznijo.
Plačajte le 7 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Koline in harmonika v Skaručni, za 1 osebo, vas bo stala le 37 €, namesto 70 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 7 €, preostalih 30 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 051 666 566 ali klub.gurmanov@gmail.com.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Skaručna 20b, Vodice.Ponudba velja za 1 osebo.Termin delavnice: 31.1.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 30 € plačate z gotovino neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.V ceno vključena vsa hrana, pijača (alkoholna in brezalkoholna), živa glasba ter paket domačih dobrot.*Suhi klobasi prejmete čez 1 mesec, saj se bo ena sušila na Krasu in kraški burji, druga pa dimila na gorenjskem.Pričetek: 11:00, trajanje do: 24:00.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Klub gurmanov Skaručna Kontaktni podatki: 051 666 566 ali klub.gurmanov@gmail.com Lokacija ponudnika: Skaručna 20b, 1217 Vodice


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.