Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

60 minutna terapija telesa in duha in 30 minutna KITAJSKA MASAŽA meridianov - privoščite vašemu telesu popolno sprostitev!

60 minutna terapija telesa in duha in 30 minutna KITAJSKA MASAŽA meridianov - privoščite vašemu telesu popolno sprostitev!

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Se vam vedno nekam mudi? Imate v službi vedno roke, ki jih je treba loviti? Se težko sprostite?
Sprostitev je nujna za kvalitetno življenje in kvalitetno delo saj lahko brez sprostitve pride do izgorelosti!
Privoščite svojemu telesu in možganom celovito sprostitev telesa in duha. Terapija je razdeljena na 3 dele po 30 minut. Najprej poteka predstavitev metode in umirjanje z dihalnimi ali glasovnimi vajami, nato vodena sprostitev in za konec kitajska energijska masaža medirianov. 
Dobro počutje je mozaik vsake posamezne esence pozitivnih notranjih ter zunanjih dražljajev in prav nobena sestavina naj ne bi bila izključena, če želimo doseči popolno harmonijo.
Terapija zajema:30 minutno predstavitev metode in umirjanje z dihalnimi ali glasovnimi vajami
Predstavitev metode za izboljšanje kvalitete življenja in pridobitev notranjega miru, z dihalnimi ali glasovnimi vajami. S temi vajami se boste umirili, kar odpravlja utrujenost in ostala negativna čustva
 30 minutno sprostitev ob vodstvu terapevta, ki vam bo pomagala, da se psihično pripravite na masažo30 minutna
 30 minutno kitajsko energijsko masažo meridianov
Masaža meridianov uporablja združene metode, s katerimi se pospešeno regenerirajo organi in obnavlja energija. Maser bo pritiske spreminjal glede na vaše počutje, tako da masaža ne bo ne premočna ne prešibka za vaše telo. 
(poteka na masažni mizi, čez brisačo, brez uporabe olj, poudarek je na vratu in hrbtenici).Učinki masaže so fizične in psihološke narave:izboljša prekrvavitev, saj povečuje dovod kisika po celem telesuzmanjšuje mišično in psihično napetostizboljša prehranitev hrustanca, ligamentov, sklepne ovojnicepoveča gibljivost sklepovpoveča izločanje seča in presnovnih produktovvpliva na dihala saj poveča gibljivost prsnega košaizboljša duševno počutje in dvigne samozaupanjeodpravlja utrujenost in nas napolni z energijo
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.