Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

CERKLJE NA GORENJSKEM: 50% popusta na 120 minutno razvajanje za 2. Zakup celotnega wellnessa (finska in turška savna, jacuzzi) + 2x 30-minutna masaža hrbta, vratu in ramen s pomarančnim oljem + 2x sladki piling + peneče vino, sadje,...

CERKLJE NA GORENJSKEM: 50% popusta na 120 minutno razvajanje za 2. Zakup celotnega wellnessa (finska in turška savna, jacuzzi) + 2x 30-minutna masaža hrbta, vratu in ramen s pomarančnim oljem + 2x sladki piling + peneče vino, sadje,...

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Silvester in Wellness salon Maja


Hotel Silvester se nahaja v centru Slovenije. Vse destinacije v Sloveniji so od hotela oddaljene manj kot uro.

Hotel je 2 kilometra oddaljen od letališča Ljubljana Brnik. Do centra Lljubljane potrebujete le 20 minut vožnje z avtom, od smučišča Krvavec pa smo oddaljeni le 15 minut vožnje. Imajo dobre avtobusna povezave na vsako uro, z avtom pa pridete na letališče v treh minutah - Blejsko jezero = 37km, Slap Savica = 57km, Kranjska gora = 65km, Postojnska jama = 70km, Portorož = 136km, Plitvička jezera = 281km.

Hotel Silvester se nahaja na lepi lokaciji, kjer je polno lepih sprehajalnih poti, poti za kolesarjenje in izlete. Hotel se nahaja v neposredni bližini Alp. Z avtom lahko v nekaj minutah pridete v gore, kjer je prečudovit razgled, polno slapov, jam, gozdov, pozimi pa čudovito smučišče.

Podnebje je prijetno in toplo. V kuhinji kuhajo tradicionalno hrano in vas postrežejo v restavraciji družinskega ambienta. Dobrodošle so manjše in večje skupine gostov. Tudi poleti so noči dokaj hladne, tako da je spanec prijeten, v jutru po samopostrežnem zajtrku boste imeli dovolj energije za raziskovanje naše lepe dežele. Izleti, smučanje, ribarjenje in izposoja naših koles so dobre ideje za izlete.

Salon Maja:
V wellness salonu Maja vam ponujajo garderobno omarico, v kateri vas bo pričakala velika brisača in kopalni plašč. Najprej predlagamo tuširanje in potem si sami izberete, kje se boste sproščali.

Na voljo sta vam dve savni – finska savna in turška savna z zeliščno aromo. Po želji vam v turško savno prinesejo sol za piling z eteričnim oljem sandalovine, ki bo poskrbel za mehko kožo in totalno relaksacijo. Po savnanju se lahko ohladite pod mrzlim slapom (knajpanje) , kar bo dobro prekrvavilo vaše telo. Na voljo vam je tudi ogromen masažni jacuzzi in relaksacijski prostor z udobnimi ležalniki, kjer boste imeli občutek kot, da ste v gozdu.

V wellness salonu Maja se trudijo za prijeten ambient, zato se boste sproščali ob soju svečk, prijetne mirne glasbe in si lahko postregli z različni okusi čajov ter vrstami sadja.

Plačajte le 79,00 € namesto 158,00 € in uživajte v romantičnem doživetju in intimnem sproščanju v dvoje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.