Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

43% popusta - Najučinkovitejša nega za poškodovane lase (oseb: 1) v vrednosti 115€, le za 66€

43% popusta - Najučinkovitejša nega za poškodovane lase (oseb: 1) v vrednosti 115€, le za 66€

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Terapija z brazilskim keratinom.
ALI
Keratinska terapija ravnanja in glajenja las.
Stilska fen...


Lepi, zdravi in sijoči lasje so želja vsake ženske. Večina od nas se spopada z vsaj eno težavo, kot so poškodovani, suhi, tanki in nevoljni lasje, pokanje in cepljenje konic, lasje brez sijaja. Brazilski keratin je prva najhitrejša in najučinkovitejša nega za poškodovane lase. Že nekaj let ga uporabljajo številne svetovne zvezdnice, saj deluje tudi preventivno in lase zaščiti pred negativnimi zunanjimi vplivi.

Edini salon z licenco v Sloveniji, ki uporablja 100% naravni brazilski keratin, je Studio Stars iz Ljubljane. Uporabljajo povsem naravni bio keratin, kateri ne vsebuje formaldehida, kemikalij, kislin, amonijaka in glikolata.

Naši lasje so sestavljeni iz 90 % keratina in 10 % vode. Ker so izpostavljeni številnim različnim vplivom, kot so barvanje, fenanje, likanje, kodranje, sonce, morje, izgubljajo keratin. S tem postopkom pa v lase s posebnim ultrasonikom vnašajo keratin in vodo, ki sta glavni sestavini lasu.

  • Nanaša se ga brez zaščite in rokavic.
  • Ne izpareva in ni nevaren.
  • Prijetno diši.
  • Polni lasno vlakno s keratinom in popravlja las.
  • Daje visok sijaj.

Sam postopek traja 2-3 ure. Z že samo enim postopkom dobite lase, o katerih ste sanjale celo otroštvo. Zato si še danes naročite Kahani kupon za lepe, zdrave ter sijoče lase in za stilsko fen frizuro. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.