Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SLOVENIJA - ZREČE: 39% popusta na 4-dnevni športni oddih: 3 x nočitev s polpenzionom za 2 osebi + 1 x 3-dnevna smučarska karta ali karta za tek na smučeh za smučišče Rogla (od ponedeljka do četrtka) + darilo dobrodošlice;...

SLOVENIJA - ZREČE: 39% popusta na 4-dnevni športni oddih: 3 x nočitev s polpenzionom za 2 osebi + 1 x 3-dnevna smučarska karta ali karta za tek na smučeh za smučišče Rogla (od ponedeljka do četrtka) + darilo dobrodošlice;...

39%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Turistična kmetija Gričnik


Turistična kmetija Gričnik se nahaja na Zreškem Pohorju, tik pod Roglo. Lokacija turistične kmetije nudi prečudovit razgled na dolino in je zanimiva za enodnevne obiskovalce, kakor tudi tiste, ki si želijo več dni odkrivati darove Rogle in širšo okolico. Od Rogle in Term Zreče smo oddaljeni le 6km.

Nepozabni okusi domače kuhinje
Ugodijo še tako zahtevnim okusom, saj vas na kmetiji razvajajo s pestro kulinarično ponudbo, kjer vam poleg vsakdanjih jedi nudijo tudi tradicionalne pohorske jedi, kot so pohorski lonec in pohorska omleta.

Zadihajte svež zrak na Zreškem Pohorju, tik pod Roglo, ob prečudovitem razgledu na dolino. Spoznajte odlično jutro po odlični noči v lepo urejenih sobah, ko bo sonce potrkalo na vaše okno, kjer vas bo pričakal slasten zajtrk in vas bodo pozdravili prijazni ljudje.

Hrup civilizacije vas ne bo dosegel, doživeli boste toplino in udobje.

Odpravite se na celodnevno čofotanje v Terme Zreče. Kmetija je od Rogle oddaljena šest kilometrov, prav toliko pa so od kmetije oddaljene tudi Terme Zreče. Idealna lega kmetije vabi k obisku tako enodnevnega obiskovalca, kot tudi tiste, ki želite več dni odkrivati Pohorje ali obiskati Roglo, kjer se boste lahko nasmučali.

Na kmetiji vas bomo razvajali z odlično gastronomsko ponudbo, ki poleg vsakdanjih jedi vključuje tudi tradicionalne pohorske jedi. Tako boste lahko svoje brbončice razvajali z okusi, ki jih ponujata na primer pohorski lonec ali pohorska omleta. Prav tako ne smete pozabiti, da se pri pripravi obrokov ravnajo tudi po letnih časih, kar pomeni, da je ponudba jedi zares pisana in pestra, ter vsekakor zelo primerna tudi za vegetarijance. Po predhodnem dogovoru vam bodo pripravili praznovanje pomembnih dogodkov, veseli pa bodo tudi najave turističnih skupin.

Znani so tudi kot pridelovalci odličnih jagod, slednje nadvse domiselno vpenjajo v svoje dnevne menije in če želite, jih lahko tudi kupite.

Kmetija je odlično izhodišče za spoznavanje ne samo Pohorja in bližnjih Zreč, ampak tudi krajev kot so Slovenske Konjice, Žiče z Žičko kartuzijo, Vitanje … in še kakšnega boste odkrili na svojem popotovanju po tem zares prekrasnem koncu Slovenije.

Plačajte le 199,00 € namesto 324,00 € za 4 dnevni športni oddih na Turistični kmetiji Gričnik in smučanje na Rogli v dvoje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.