Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Wellness NN dimenzije: Prestižno doživetje v dvoje z marshmallow čokoladnim fondijem -30%

Wellness NN dimenzije: Prestižno doživetje v dvoje z marshmallow čokoladnim fondijem -30%

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Prepustita se domišljiji in uživajta v navihanem žuborenju mehurčkov v jacuzziju ali pa se pogrejta v savni. Za dodatno razvajanje bo na vaju čakala ohlajena penina ter čokoladni fondi z marshmallow penicami in sadjem. Romantično...



Kaj ponudba vključuje?
2 urni zakup zasebnega prostora s savno in jacuzzijem (na voljo infra ali finska savna),srebrna Radgonska penina 0,75l,čokoladni fondi z marshmallow penicami in sadjem,kopalni plašč, brisačke, rjuha.Popust na masaže za kupce Mestoidej: 50-minutna masaža le 30 €, namesto 40 €. Potrebna rezervacija ob rezervaciji termina.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 28.2.2015.*Opis ponudbe
Kdaj sta si nazadnje privoščila kakšno razvajanje ali si vzela nekaj časa le za vaju? Življenje gre hitro mimo nas. Služba, otroci, delo doma... vse to nam odvrača pozornost od tistega, kar je najbolj pomembno. Uživajta v skupnih trenutkih in se prepustita domišljiji, za vse ostalo pa bodo poskrbeli v Wellness clubu NN dimenzije.
Za vas so pripravili posebno doživetje v dvoje, z zakupom zasebnega prostora s savno in jacuzzijem. Na voljo bosta imela infra rdečo ali finsko savno. Sprostila se bosta lahko s kozarčkom ohlajene penine, ob prijetnem žuborenju mehurčkov v jacuzziju. Za sladkosnede pa bodo poskrbeli s čokoladnim fondijem z marshmallow penicami in sadjem.
Obisk savne, s svojimi pozitivnimi vplivi, je poleg razvajanja tudi najboljša nega telesa in posledično vpliva na dobro počutje. Poveča se energija, zmanjša stres, znebimo se raznih strupov v telesu ter očistimo kožo, medtem ko se izboljšuje imunski sistem.
Ne pozabite, majhne pozornosti pomenijo največ.
Plačajte le 9 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Prestižno doživetje v dvoje z marshmallow čokoladnim fondijem, za 2 osebi, vas bo stalo le 48 €, namesto 69 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 9 €, preostalih 38 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na (03) 490 40 45 ali (031) 612 100.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Opekarniška 15b, 3000 Celje.Ponudba velja za 2 osebi.*Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 28.2.2015, izključen termin 14.2.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 38 € plačate neposredno ponudniku.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Wellness club NN dimenzije Kontaktni podatki: (03) 490 40 45 ali (031) 612 100 Lokacija ponudnika: Opekarniška 15b, 3000 Celje



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.