Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Panonska vas: 3 dni v Panonski vasi s kopanjem v Termah Vivat -60%

Panonska vas: 3 dni v Panonski vasi s kopanjem v Termah Vivat -60%

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Občutite posebnost in drugačnost Panonske vasi, uživajte v kopanju v Termah Vivat in ne pozabite izkoristiti dodatnih popustov v Termah 3000 in golf Livadi! 3 dnevni oddih, za 2 do 4 osebe, z vključenim kopanjem v Termah Vivat tokrat...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v sodobno opremljenem apartmaju Panonska vas za 2 do 4 osebe,1x celodnevno kopanje v Termah Vivat za 2 do 4 osebe (1 karta/osebo).Apartmaji so klimatizirani in ogrevani, opremljeni z masivnim pohištvom, LCD TV ter brezžično internetno povezavo.Dodatne ugodnosti: Izkoristite do 20% popust za kopanje v vseh pomurskih termah za goste Panonske vasi (Terme 3000, Terme Banovci, Terme Lendava, Zdravilišče Radenci) 10% popust na igro golfa (Livada Moravske Toplice, 18 lukenj).Ponudba velja za 2 do 4 osebe.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 2.1. do 31.3.2015.Opis ponudbe
Prekmurje je dežela, kjer se čas ustavi. Dežela, kjer vas bodo očarale štorklje, mlini na Muri, edinstvena prekmurska gibanica, odlična kulinarika in toplina ter gostoljubnost njenih prebivalcev. 2 km od Moravskih Toplic, na robu čudovitih prekmurskih ravnic, pa leži Panonska vas.
Panonska vas je naselje vil in apartmajev, ki jo sestavlja 7 po prekmurskem izročilu zasnovanih hiš, kritih s trstiko, ter ometi iz gline.
Nastanjeni boste v elegantno opremljenih apartmajih, ki jih krasi ročno izdelano masivno pohištvo ter toplina krtačenega lesa. K prijetnemu ambientu prispeva okolju prijazno ogrevanje. Apartmaji pa so tudi klimatizirani in nudijo LCD TV, brezplačno WiFi povezavo, kopalnico, spalno-bivalni del ter kuhinjico.
V ponudbo so vključene tudi karte za celodnevno kopanje v Termah Vivat, ki na dobrih 2000 m2 notranjih in zunanjih vodnih površin nudijo 4 bazene, whirpoole in izplavalni kanal. Bazeni so polnjeni s termalno vodo, potopite pa se lahko tudi v črno termalno vodo.
Ne pozabite pa izkoristiti tudi popust na igro golfa. Panonska vas je le dober sprehod stran od Golf igrišča Livada.
Domačnost Prekmurja, srčnost in gostoljubnost na vsakem koraku, pustijo nepozaben pečat, ki še dolgo greje srce in ohranja spomin na nepozabno prekmursko pravljico.
Plačajte le 18 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3 dni v Panonski vasi s kopanjem v Termah Vivat, za 2 do 4 osebe, vas bo stal le 97 €, namesto 242 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 18 €, preostalih 79 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku info@panonskavas.si ali 031 758 000.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Tešanovci 11P, 9226 Moravske Toplice.Ponudba velja za 2 do 4 osebe.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 2.1. do 31.3.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 79 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: turistična taksa: 1 €/osebo/dan.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Panonska vas Kontaktni podatki: info@panonskavas.si ali 031 758 000 Lokacija ponudnika: Tešanovci 11P, 9226 Moravske Toplice


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.