Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Popolen smučarski oddih za 4 osebe v Residence Universo v Italiji

Popolen smučarski oddih za 4 osebe v Residence Universo v Italiji

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Že razmišljate, kje boste preživeli zimske počitnice? Radi smučate? Si želite smučarske steze, ki bi bile primerne za vso družino kot tudi za tiste z več izkušnjami? Zagotovite si aktiven oddih med belimi strminami in se v rezidenco Universo v Italiji odpravite s svojimi najbližjimi, prijatelji, družino in otroci, kjer se boste zagotovo zabavali ob širokem programu, ki ga nudijo v v znani vasici Courmayeur​!
Residence Universo se nahaja v centru Pre St. Didier v dolini Aosta na 1000 metrih nadmorske višine, ob vznožju Mont Blanca. Znana vasica Courmayeur in njena smučišča se nahajajo le 4 km stran, in jih pozimi lahko obiščete z brezplačnim ski avtobusom. Letovišče leži na križišču med vasico Courmayeur in vsako leto izboljšanim smučarskim letoviščem La Thuile, ki leži 8 km stran.
Letovišče Universo se nahaja blizu Term Di Pré Saint Didie. Ponuja 74 elegantno in udobno opremljenih apartmajev s posteljami, kuhinjo s posodo in priborom, hladilnikom in pomivalnim strojem. Našli boste tudi barvno televizijo s satelitskimi programi in direktno telefonsko linijo. Na voljo so vam tudi savna, garaža in omarice za smučarsko opremo.
Pohitite in si rezervirajte svoj kupon še danes in se spustite po zasneženih belih strminah!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.