Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Gostilna Repovž: Tradicionalna kuhinja v moderni preobleki -31%

Gostilna Repovž: Tradicionalna kuhinja v moderni preobleki -31%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Okusite domače dobrote, ki jih v gostilni Repovž pripravijo na povsem modern način. 5-hodni sezonsko obarvan meni, za razvajanje v dvoje, tokrat le 47 €, namesto 68 €!



Kaj ponudba vključuje?
5 hodni degustacijski meni domačih dobrot za 2 osebi.Kozarec penine za vsakega.Meni sestavljajo sezonske sestavine.Primer sezonskega menija: Rdeča pesa s kozjo albuminsko skuto in čičeriko Kolerabna juha s prepeličjim jajcem Ocvrta srna z zelišči, krema zelene in hruške Zajčji file z zajčjim ragujem Čokoladna pena s piro, kutino in korenjemPonudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.3.2015.Opis ponudbe
S stoletno tradicijo, veličino preprostosti, bogastvom podeželja v prepletanju z ekološko pridelavo za vas ustvarjajo pristne okuse, ki potešijo še tako zahtevne brbončice.
Večino sestavin pridelajo kar na domačem vrtu ali pa jih pridobijo pri okoliških kmetih in drugih znanih pridelovalcih ter tako ustvarijo popolno kulinarično potovanje. Someljejsko znanje in ljubezen do vina pa jih vodita, da bo vaša duša nasmejana tudi po kaplji te žlahtne pijače. Pa naj bo iz lastnega vinograda ali pa izpod rok katerega drugega slovenskega vinarja.
Razvajali vas bodo z vrhunskim domačim menijem v moderni zasnovi, ki pa se zaradi ohranjanja svežine prilagaja sezoni. Čar je v raznolikosti menija, ki ni vedno isti, vsekakor pa lahko vedno znova pričakujete kvaliteto in navdušenje na vašem obrazu ob okusnih sezonsko obarvanih jedeh, pripravljenih z ljubeznijo.
Primer sezonskega menija:
Rdeča pesa s kozjo albuminsko skuto in čičeriko *** Kolerabna juha s prepeličjim jajcem *** Ocvrta srna z zelišči, krema zelene in hruške *** Zajčji file z zajčjim ragujem *** Čokoladna pena s piro, kutino in korenjem
Plačajte le 6 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Domača kuhinja v moderni preobleki, za 2 osebi, vas bo stal le 47 €, namesto 68 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 6 €, preostalih 41 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku info@gostilna-repovz.si ali (0)7 8185661.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Šentjanž 14, 8297 Šentjanž.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.3.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 41 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Gostišče Repovž Kontaktni podatki: info@gostilna-repovz.si ali (0)7 8185661 Lokacija ponudnika: Šentjanž 14, 8297 Šentjanž


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.