Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Turistična kmetija Vrbnjak: Eko oddih v bližini Bioterm in Term Banovci -45%

Turistična kmetija Vrbnjak: Eko oddih v bližini Bioterm in Term Banovci -45%

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Obiščite raj za dušo in telo. Naužijte se svežega zraka in se spočijte v prikupnih apartmajih nedaleč stran od Bioterm Mala Nedelja ter Term Banovci. Za 2 osebi boste odšteli le 69 €, namesto 125 €!



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev za 2 osebi,2x zajtrk za 2 osebi,narezek domačih suhomesnih izdelkov.Dodatne ugodnosti za kupce Mestoidej: 20% popust za kopanje v Termah Banovci, 15% popust za kopanje v Biotermah Mala Nedelja (na prikazni sliki).Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.3.2015.Opis ponudbe
Turistična kmetija Vrbnjak leži na manjši vzpetini daleč vstran od prometnega vrveža in industrije v prikupnih Krušincih pri Mali Nedelji. Kmetija je obdana s polji, travniki in gozdom, ki je nalašč za sprehode in nabiranje gob.
Nastanjeni boste v enem izmed 4-ih lepo opremljenih apartmajev s skupnim glavnim vhodom in recepcijo. Vsak apartma ima v pritličju velik dnevni prostor s kuhinjo, kopalnico in WC. V zgornji etaži apartmaja pa sta 2 sobi z 2 ležišči.
Največji apartma sestoji iz 3 sob z 2 ležiščema. V vseh dnevnih prostorih pa je možnost še 2-eh dodatnih ležišč na sedežni. Vsi apartmaji so opremljeni s satelitsko televizijo in internetnim priključkom, so klimatizirani in ogrevani. Kuhinja je opremljena z mikrovalovno pečico, pomivalnim strojem in steklokeramično ploščo. Vsak apartma pa se ponaša tudi z veliko teraso, kjer se naužijete svežega zraka, miru in tišine. Spoznate in igrate pa se lahko tudi z domačimi živalmi, kužki, mucki, konji....
Kopalce in wellness navdušence bo razveselila bližina Bioterm Mala Nedelja (4 km) in Term Banovci (13 km), kjer boste uživali v blagodejnih termalnih vodah, se ogreli v savnah ali pa sprostili ob odlični masaži.
Plačajte le 9 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Eko oddih, za 2 osebi, vas bo stal le 69 €, namesto 125 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 9 €, preostalih 60 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku 031 705 646 ali tk.vrbnjak@gmail.com.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Kuršinci 19, 9243 Mala Nedelja.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.3.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 60 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: turistična taksa 0,82 €/osebo/dan.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Turistična kmetija Vrbnjak Kontaktni podatki: 031 705 646 ali tk.vrbnjak@gmail.com Lokacija ponudnika: Kuršinci 19, 9243 Mala Nedelja


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.