Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Apartmaji Banovci 3*: 3 dni v Prlekiji v čudovitem apartmaju s kaminom in teraso -50%

Apartmaji Banovci 3*: 3 dni v Prlekiji v čudovitem apartmaju s kaminom in teraso -50%

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Nepozaben 3-dnevni oddih v dvoje ali s prijatelji v apartmaju tik ob Termah Banovci. Izkoristite 20% popust za obisk Term Banovci, zvečer pa se sprostite ob kozarčku vina in pogrejte ob kaminu. Najem apartmaja za 2 do 4 osebe le 110 €,...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v apartmaju za 2 do 4 osebe,brezžični internet,posteljnina,končno čiščenje,drva za kamin.Čudoviti apartmaji (60m2) z 2 spalnicama, kaminom, veliko teraso, ...20% popust na kopanje v Termah Banovci (na prikazni sliki).Ponudba velja za 2 do 4 osebe.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 1.5.2015*.Opis ponudbe
Novo zgrajeni Apartmaji Banovci se nahajajo v neposredni bližini Term Banovci (300 m) do koder vas pot vodi po novih lepo urejenih pločnikih z ulično razsvetljavo.
Nastanjeni boste v čudovitem 60 m2 velikem apartmaju, ki je zaradi ločenih spalnic primeren tako za družine z majhnimi otroki, kot za 2 para. Apartma sestavljata 2 spalnici, jedilnica, zidana kuhinja in dnevni prostor s kabelsko TV in DVD-jem. Apartma je klimatiziran, ima centralno ogrevanje in neomejen dostop do brezžičnega interneta.
Posebnost apartmaja sta velika urejena terasa in odprt kamin, ki vas bo v hladnih zimskih dneh prijetno pogrel. Za objektom pa se razprostira veliko travnato igrišče za brezskrbno dirjanje najmlajših daleč vstran od nevarne ceste in betona.
Sprostite se lahko v Termah Banovci, kjer je za otroke poskrbljeno z animacijskimi programi, za odrasle s pestro izbiro bazenov ter za naturiste s termalnim wellness bazenom in Kneipp osvežitvenim bazenom. Termalna voda Term Banovci prispeva k popolni sprostitvi, marsikomu pa izboljša počutje, saj je bogata s fluoridom in blagodejno vpliva na naše telo.
Plačajte le 15 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3 dni v Prlekiji v čudovitem apartmaju s kaminom in teraso, za 2 do 4 osebe, vas bo stalo le 110 €, namesto 220 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 15 €, preostalih 95 € pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe
Obvezna predhodna rezervacija na 041 369 214, (05) 995 03 64 ali info@app-heric.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Banovci 23, 9241 Veržej.Ponudba velja za 2 do 4 osebe.*Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 1.5.2015, izključeni prazniki in počitnice.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 95 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: turistična taksa 1,01 €/osebo/dan.Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Apartmaji Banovci 3* Kontaktni podatki: 041 369 214, 05 995 0364 ali info@app-heric.si Lokacija ponudbe: Banovci 23, 9241 Veržej


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.