Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Izdelava 100 kemičnih svinčnikov (35%) z enobarvnim tiskom

Izdelava 100 kemičnih svinčnikov (35%) z enobarvnim tiskom

35%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izdelava 100 kemičnih svinčnikov z enobarvnim tiskom 


Bilancom je mlado podjetje, ki se ukvarja z izdelavo celostnih grafičnih podob in reklamnim marketingom. V njihovi ponudbi lahko najdete skoraj vse kar potrebujetje za dobro prepoznavnost in razvidnost vašega podjetja.

Korenine podjetja segajo že v daljno leto 1998, takrat so se z grafično dejavnostjo ukvarjali zgolj ljubiteljsko. Želja in pa seveda prve zadovoljne stranke pa so jih prisilile, da so se iz leta v leto razvijali. Skozi ves ta čas so izkušnje pridobivali na raznovrstnih seminarjih, šolanjih, sejmih zato se lahko ponašajo z mednarodnim certifikatom WRAP EXPRT. Zaradi velikega povpraševanja po končnih izdelkih soo njihovi dejavnosti dodali še strojno opremo.

Z zadovoljstvom lahko povedo, da se ponašajo z najmodernejšimi stroji za velikoformatni tisk in izdelave raznovrstnih nalepk. Prav tako pa nudijo vse vrste tiska na različne materijale in veliko izbiro promocijskega tekstila kot so majice, puloverji, jakne, kape …

Skratka pri njih velja: OD IDEJE DO REKLAME – KONČNEGA IZDELKA.

V današnji ponudbi vam ponujajo izdelavo 100 kemičnih svinčnikov z enobarvnim tiskom, kliše za nove stranke vam podarjajo kot novoletno darilo. Tisk na kemične svinčnike je namreč eden od bolj priljubljenih in učinkovitih načinov reklamiranja.

Plačajte le 52,00 € namesto 79,80 € za izdelavo 100 kemičnih svinčnikov z enobarvnim tiskom, kliše za nove stranke vam podarjajo kot novoletno darilo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Pink klub članstvo (za eno leto)
-40%
OMEJENA KOLIČINA
Darilna kartica 20 €
OMEJENA KOLIČINA
Predpasnik Malinca
OMEJENA KOLIČINA
Darilna kartica 10 €
OMEJENA KOLIČINA
Majica Malinca
OMEJENA KOLIČINA
Brisača Malinca
OMEJENA KOLIČINA
Copati Malinca
OMEJENA KOLIČINA
EKO nakupovalna vrečka Malinca
OMEJENA KOLIČINA