Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Izdelava 100 navadnih vžigalnikov (37%) z enobarvnim tiskom

Izdelava 100 navadnih vžigalnikov (37%) z enobarvnim tiskom

38%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izdelava 100 navadnih vžigalnikov z enobarvnim tiskom


Bilancom je mlado podjetje, ki se ukvarja z izdelavo celostnih grafičnih podob in reklamnim marketingom. V njihovi ponudbi lahko najdete skoraj vse kar potrebujetje za dobro prepoznavnost in razvidnost vašega podjetja.

Korenine podjetja segajo že v daljno leto 1998, takrat so se z grafično dejavnostjo ukvarjali zgolj ljubiteljsko. Želja in pa seveda prve zadovoljne stranke pa so jih prisilile, da so se iz leta v leto razvijali. Skozi ves ta čas so izkušnje pridobivali na raznovrstnih seminarjih, šolanjih, sejmih zato se lahko ponašajo z mednarodnim certifikatom WRAP EXPRT. Zaradi velikega povpraševanja po končnih izdelkih soo njihovi dejavnosti dodali še strojno opremo.

Z zadovoljstvom lahko povedo, da se ponašajo z najmodernejšimi stroji za velikoformatni tisk in izdelave raznovrstnih nalepk. Prav tako pa nudijo vse vrste tiska na različne materijale in veliko izbiro promocijskega tekstila kot so majice, puloverji, jakne, kape …

Skratka pri njih velja: OD IDEJE DO REKLAME – KONČNEGA IZDELKA.

V današnji ponudbi vam ponujajo izdelavo 100 navadnih vžigalnikov z enobarvnim tiskom, kliše za nove stranke vam podarjajo kot novoletno darilo. Tisk na vžigalnike je namreč eden od bolj priljubljenih in učinkovitih načinov reklamiranja.

Plačajte le 50,00 € namesto 79,80 € za izdelavo 100 navadnih vžigalnikov z enobarvnim tiskom, kliše za nove stranke vam podarjajo kot novoletno darilo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.