Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ZREČE - ROGLA: 4-dnevni oddih od petka do ponedeljka za 2 osebi: 3 x nočitev z bogatim zajtrkom + 3 x celodnevna smučarska karta. Privoščite oddih v Zrečah in smuko na smučišču Rogla; Gostišče Jurček

ZREČE - ROGLA: 4-dnevni oddih od petka do ponedeljka za 2 osebi: 3 x nočitev z bogatim zajtrkom + 3 x celodnevna smučarska karta. Privoščite oddih v Zrečah in smuko na smučišču Rogla; Gostišče Jurček

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Gostilna Jurček Zreče


Pod zelenimi obronki Pohorja, v neposredni bližini Term Zreče se nahaja gostilna Jurček. V prijetnem okolju vam nudijo pristne domače jedi, še posebej poznani pa so po raznovrstnih specialitetah iz gob.

Njihove jedi odlikuje predvsem odlična kvaliteta, saj jih pripravljajo iz hrane, pridelane na sonaraven način, ki dajejo edinstven, poln okus.

Kuhajo po receptih njihovih babic in ponovno odkrivajo žal že pozabljeno bogato kulinarično tradicijo Pohorja.

Naj ste zahteven, ali pa samo lačen gost oglasite se v Gostilni Jurček in zagotovo boste odšli siti in s prijetnim občutkom.

Gostilna Jurček pa vam nudi tudi 4 dvoposteljne in 1 enoposteljno sobo. V vsaki sobi je med drugim tudi LCD televizor, hladilnik in brezžičen dostop do interneta. Tako si lahko privoščite oddih, stran od mestnega vrveža, v zavetju pohorskih vrhov.

Smučišče Rogla je eno pomembnejših zimskošportnih središč v Sloveniji. Leži v osrčju Pohorja na 1517 m.n.m. v občini Zreče, približno 15 km oddaljeno od Zreč. Spada med večja slovenska smučišča.

Smučarske proge v skupni dolžini 15 km se razprostirajo na 90 hektarjev površine med 1050 in 1517 m.n.m. Poleg njih pa je v okolici še za 30 km tekaških prog in zimsko-letno sankališče Zlodejevo (1300 m). Oskrbujejo jih žičnice, ki lahko prepeljejo do 15.000 smučarjev na uro, od tega dve štirisedežnici in deset vlečnic.

Plačajte le 180,00 € namesto 360,00 € in preživite oddih v Zrečah za 2 osebi ter si privoščite smučanje na Rogli.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.