Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

TAJSKA MASAŽA celotnega telesa + TERPEVTSKA MASAŽA hrbta z Mandarininem oljem in Thai Balm kremo s 13 različnimi naravnimi zelišči (skupno 60 min) + gratis skodelica zdravilnega čaja iz ingverja v Salonu tajske masaže MEM v Ljubljani

TAJSKA MASAŽA celotnega telesa + TERPEVTSKA MASAŽA hrbta z Mandarininem oljem in Thai Balm kremo s 13 različnimi naravnimi zelišči (skupno 60 min) + gratis skodelica zdravilnega čaja iz ingverja v Salonu tajske masaže MEM v Ljubljani

59%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Masaže so že več tisoč let učinkovita metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja in lepote. Njeni dobrodelni učinki so že dolgo priznani v številnih kulturah. Tudi vi si lahko privoščite popolno harmonijo telesa in duha v Salonu tajske masaže MEM v Ljubljani, kjer boste s 60-minutno terapevtsko tajsko masažo prebudili telo, odpravili bolečine in se napolnili z novo energijo.
Tajska terapevtska masaža deluje sprostitveno, protibolečinsko, izboljša krvni obtok in delovanje imunskega sistema, poveča gibljivost sklepov, stimulira limfni sistem, daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepi zdravje. Deluje veliko globlje kot klasična masaža. Izvajamo jo na blazini na tleh. Oblečeni ste v udobna naravna oblačila. Pri masaži se uporabljajo palce, dlani, komolci in kolena. S pritiskanjem, raztezanjem in zvijanjem oživimo delovanje celega telesa, predvsem pa sprostimo utrujene mišice in spodbudimo speče.
Je edinstvena pri lajšanju bolečin po poškodbah in nesrečah (športnih, delovnih, prometnih), bolečin utrujenih mišic, išiasa in tudi revmatizma.
Temelji na desetih meridianah, ki potekajo vzdolž celega telesa. Združije več različnih znanj, od akupresure, joge in kiropraktike. Bolečine in napetost izginejo, nadomesti jih sprostitev in energija. S pospešeno cirkulacijo krvi in limfe se izboljšuje energetski pretok.
V salonu tajske masaže MEM bo certificirana specialistka za tradicionalno tajsko masažo z večletnimi izkušnjami s pomočjo gnetenja, glajenja in tapkanja odpravila mišično napetost. Prijeten vonj aromatičnih olj bo še dodatno vplival na sproščenost telesa in duha.
Po masaži se boste počutili prerojeni, polni energije in pripravljeni na boj z vsakodnevnimi obveznostmi. Privoščite sebi ali drugim darilo, ki se ga boste zelo razveselili!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.