Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Super darilo! Kompakten in eleganten MP3 predvajalnik + slušalke + USB kabel + elegantna darilna škatlica + GRATIS poštnina

Super darilo! Kompakten in eleganten MP3 predvajalnik + slušalke + USB kabel + elegantna darilna škatlica + GRATIS poštnina

68%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>MP3 predvajalnik s spriloženimi slušalkami in USB kablom je idealen za vse, ki želijo, da jih glasba spremlja na vsakem koraku.
Prikupen in praktičen MP3 je primeren, da ga imate vedno in povsod s seboj, saj ga imate lahko spravljenega v torbici ali v žepu.
Predvajalnik je idealen, če iščete nekaj, kar lahko uporabite pri vadbi, prav tako je več kot primeren za vse posameznike, ki želijo svoj prosti čas zapolniti z najljubšo glasbo.
V današnji ponudbi boste prejeli mini MP3 s priloženimi slušalkami in USB kablom v darilni škatlici, zato je lahko MP3 tudi lepo DARILO.
Na voljo je v dveh različnih barvah, in sicer v modri ali zeleni barvi.
Za izdelek prejmete 1 letno garancijo. MP3 je popolnoma kompatibilen z USB 2.0. in 1.0 ter podpira do 8 GB micro SD kartice (ni priložena).
Lepega videza, kompakten in izjemno lahek, kljub temu pa izjemno odporen. Idealen za vse ljubitelje glasbe, ki si želijo vedno in povsod poslušati najljubše pesmi.
Naj bo glasba v koraku z vami! 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.