Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

51 % popust - Družinski 3-dnevni oddih za 4 osebe v Apartmajih Kestenovi dvori med Opatijo in Lovranom.

51 % popust - Družinski 3-dnevni oddih za 4 osebe v Apartmajih Kestenovi dvori med Opatijo in Lovranom.

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Bi si želeli ujeti še kakšne sončne žarke ob morju? So tudi vaši otroci naravnost navdušeni nad idejo preživljanja časa ob morju tako v zimskih, kot spomladanskih in zgodnjih poletnih mesecih? Potem si zagotovite kuponček za družinski vikedn oddih, ki je veljaven vse do 1. 6. 2015.
Zagotovite celotni družini sproščen3-dnevnioddih v kraju Oprić, ki leži med Opatijo in Lovranom. Urejena okolica in čudovit pogled na Kvarnerski zaliv dajeta Apartmajem Kestenovi dvori garancijo za popoln oddih.
Apartmaji so v velikosti 40 m2. Vsak apartma ima ločeno spalnico, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico z WCjem, veliko teraso in zagotovljen parkirni prostor ter možnost koriščenja žara.
Posteljnina, brisače in odeje so vključene v ponudbo. Otrok do 3. leta lahko spi v postelji s starši brezplačno.DOPLAČILA:turistična taksa 0,95 € osebo/dan, prijava 0,7 € osebo/enkratno, zavarovanje 0,2 €/osebo/dan.dodatno ležišče.domače živali 10 €/dan.Privoščite si družinski vikend oddih na morju še letos. Možna je rezervacija termina tudi v času božičnih ali novoletnih praznikov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.