Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Malincin paket za božično rolado -27%

Malincin paket za božično rolado -27%

27%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Paket sestavin za naravno presno pomarančno rolado. Paket vsebuje 6 sestavin - slobvensko laneno in sončnično seme, kokosovo olje, agavin sirup, kokosovo moko in datlje iz ekološke pridelave. Zraven paketa prejmete tudi recept. Celoten...


Kaj ponudba vključuje?
Paket za božično rolado: 1 x Kokosovo olje iz ekološke pridelave (210ml) 1 x Datlji izkoščičeni iz ekološke pridelave (250g) 1 x Kokosova moka iz ekološke pridelave (250g) 1 x Laneno seme (500g) 1 x Sončnična semena (500g) 1 x Agavin sirup iz ekološke pridelave (250ml)Recept za peko v papirni obliki.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.12.2014.Opis ponudbe
Paket sestavin za naravno presno pomarančno rolado. Paket vsebuje 6 sestavin - slovensko laneno in sončnično seme, kokosovo olje, agavin sirup, kokosovo moko in datlje iz ekološke pridelave. Zraven paketa dobite tudi recept v papirni obliki.
Recept za PRESNO POMARANČNO ROLADO: Testo : *30 dag mletih lanenih in sončnih semen v poljubnem razmerju (npr. 2:1) *25 dag razkoščičenih datljev *voda po potrebi (če so datlji bolj suhi več – do ½ dcl; če so vlažni zelo malo) *kokosova moka (po potrebi) *3 kapljice vanilijeve arome Nadev: *65 dag pomaranč (tehtanih z lupino; 4 manjše ali 3 srednje velike pomaranče) *150 ml agavinega sirupa *5 dag kokosovega olja *3 kapljice vanilijeva arome *8 -10 dag kokosove moke
TESTO: Za testo damo v multipraktik (s S rezilom) semena in datlje ter dobro zmeljemo. Počasi dolivamo vodo, da se naredi kepa testa. Testo postavimo v hladilnik medtem, ko pripravljamo nadev. NADEV: Za nadev zblendamo pomaranče, agavin sirup, kokosovo olje in vanilijo. Kokosovo moko damo v posodo in ob stalnem mešanju dodajamo tekoče sestavine iz blenderja. ROLADA: Peki papir posujemo s kokosovo moko, prav tako kepo testa in razvaljamo. Nadev stresemo na razvaljano testo in zvijemo. Damo v hladilnik vsaj za 3 ure, da se strdi ali v skrinjo za pol ure.
1. Kokosova moka iz ekološke pridelave poskrbi, da holesterol in toksini hitreje zapustijo telo ter tako zagotavlja boljše zdravje. V splošnem kokos vsebuje veliko mineralov, mikroelementov in vitaminov. Vsebuje dragocene snovi, kot so kalij, selen, baker, železo, vitamin E in vitamine skupine B. Kokosova moka ne vsebuje glutena, ki bi dražil črevesje, niti fitinske kisline ali cianida, ki bi zavirala porabo kalorij. Kokosova moka je narejena iz zmletega kokosovega mesa in s svojo visoko vsebnostjo vlaknin predstavlja izjemno alternativo pšenici. Ker ima zelo nizko koncentracijo prebavnih ogljikovih hidratov, je izvrstna izbira za vse tiste, ki morajo omejiti vnos ogljikovih hidratov. Dobro deluje tudi pri izgubljanju teže, saj vsebuje veliko vlaknin, tovrstna hrana pa pripomore k občutku sitosti.
2. Deviško hladno stiskano kokosovo olje vsebuje pomembne nasičene maščobe, ki telesu zagotavljajo odličen vir energije. Deviško kokosovo olje pomaga izboljšati delovanje imunskega sistema, deluje proti virusom, pomaga pri glivičnih obolenjih, pozitivno vpliva na razmerje holesterola v krvi ter pomaga pri normalizaciji nivoja telesnih maščob in teže. Hladno stisnjeno deviško kokosovo olje je neravno in nehidrogenirano, nerafinirano in pod certifikatom ekološko pridelano.
3. Datlji iz ekološke pridelave so naravna sladkarija, ki vsebuje celoten paket hranilnih snovi, hkrati pa ne vsebujejo le praznih kalorij. Datlji so polni vitaminov, v njih najdemo veliko biotina in vitamina E, mineralov, predvsem bakra in železa, ki skrbita za dobro kri in porjavelost, ter kalija, ki odplavlja odvečno vodo iz tkiv. V datljih je tudi veliko magnezija in fosforja, zaradi visoke vsebnosti sladkorja pa so dober vir energije. Ker pa zelo učinkovito oskrbujejo živčevje, predvsem možgane, s potrebno energijo, hitro zvišajo raven koncentracije in tako podnevi delujejo izrazito spodbujevalno. Našo vitalnost namreč okrepi vitamin B5, ki ga datlji vsebujejo veliko.
4. Slovensko laneno seme je živilo za zmanjševanje holesterola, uravnavanje krvnega pritiska, preprečevanje in zaviranje nastanka rakavih bolezni. Je bogat vir omega 3 esencialnih maščobnih kislin, vsebuje pa tudi magnezij, mangan, železo, vitamin E, beljakovine in biotin.Zaradi visoke vsebnosti vlaknin ureja prebavo, zaradi sluzi, ki jo vsebuje v svoji lupini, pa deluje tudi odvajalno. Beljakovine v lanenem semenu pomagajo znižati krvni pritisk in tako zmanjšajo nevarnosti za pojav bolezni srca in ožilja.
5. Slovenska sončnična semena so zelo hranilna, saj vsebujejo veliko vitamina C in E. Vitamin E je antioksidant, kipreprečuje nastanek in širjenje prostih radikalov v telesu ter zato zmanjšuje tveganje za nastanek vseh vrst rakov. Semena so bogat vir magnezija in folne kisline, vitamina, ki je nujno potreben za formacijo RNK, DNK in hemoglobina. Seveda pa je v semenih tudi veliko zdravih maščob, ki prispevajo k zdravju telesa in možganov in prehranskih vlaknin, ki so temelj učinkovite in zdrave prebave. Sončnična semena so polna koristnih esencialnih maščobnih kislin, ki polepšajo videz kože, preprečujejo izgubljanje vode.
6. Agavin sirup iz ekološke pridelave je presno sladilo z nizkim glikemičnim indeksom, ki se telo absorbira zelo počasi in na telo deluje bazično. Ker ima nizek glikemični indeks, je odlična, varna in zdrava alternativa sladkorju. Uporaben je tako za diabetike kot za vse, ki le skrbijo za svoj vnos ogljikovih hidratov. Ker je agavin sirup pretežno iz fruktoze, je bolj sladek ko navadni sladkor ali med in ga lahko zato v receptih uporabljamo v manjši količini.
Količina mest je omejena! Pritisnite gumb KUPI in si BREZPLAČNO (0,0€ €) rezervirajte svoje mesto. Celotno ekskluzivno ceno pa plačajte pri ponudniku. Opombe
Ekskluzivno ceno plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji oz. prevzemu. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (gumb KUPI), vam ponudnik ob prevzemu zaračuna redno ceno artikla.POTEK NAROČILA je naveden na potrdilu o ekskluzivni ceni, ki ga pridobite ob končani rezervaciji na strani Mestoidej (gumb KUPI). Za več informacij o artiklu se obrnite na 051 244 557 ali info@malinca.si.Lokacija ponudnika: Kidričeva cesta 2B, 3320 Velenje.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.12.2014.Znesek 22,95 € plačate neposredno ponudniku ob prevzemu oz. v dogovoru s ponudnikom.Poštnina: Poštnina ni vključena v ceno. Cena poštnine znaša 3,50 €. Možen je tudi brezplačen prevzem v poslovalnici. Ob nakupu nad 25 € je poštnina 2 €.Ponudba velja do razprodaje zalog ponudnika.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevracljivo.O ponudniku:
Ponudnik: MALINCA d.o.o. Kontaktni podatki: 051 244 557 ali info@malinca.si Lokacija ponudnika: Kidričeva cesta 2B, 3320 Velenje


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.