Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Pri Vidrgarju 3*: Zasebni najem savne s penino in večerja -50%

Pri Vidrgarju 3*: Zasebni najem savne s penino in večerja -50%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

V hladnih zimskih dneh si privoščite 3 urni zasebni najem savne ter izvrstno 4-hodno večerjo v restavraciji z dolgoletno družinsko tradicijo, za 2 osebi le 49,40 €, namesto 98,80 €!



Kaj ponudba vključuje?
3 urni zasebni najem savne,sadje in penina 0,75l,večerja s 4-hodi za 2 osebi.Večerja vključuje: Pozdrav iz kuhinje (skutni namaz z bučnim oljem in zeliščnim pestom, tatarski biftek z zeliščnim maslom, pršut) *** Postrvin file na žaru, ajdova kaša z jurčki *** Jelenov file ali stek ali puran s prilogo *** Hišna sladicaPonudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.4.2015.Opis ponudbe
Gostišče “Pri Vidrgarju” 3* se nahaja v osrčju Slovenije in je odlično izhodišče za ogled znamenitosti Slovenije in odkrivanje njenih lepot. Priporočamo tudi ogled okoliških krajev kot je Vaška Situla, grad Medija, Pustolovski park GEOSS…
V sprostitvenem kotičku se boste razvajali v zasebni savni, ki bo za 3 ure samo vaša in zajema lasten prostor s savno, tušem in počivalniki. Savnanje toplo priporočamo, še posebej v hladnejših dneh, za krepitev imunskega sistema, čiščenje kože, pospešitve prekrvavitve, pospeševanje izločanja strupenih snovi iz telesa… Na voljo vam bo sadje in ohlajena penina.
Na večerjo se boste odpravili v gostišče z bogato družinsko tradicijo, ki ima svoja vrata odprta že od leta 1966. Navdušili vas bodo z odličnim 4-hodnim menijem:
Pozdrav iz kuhinje (skutni namaz z bučnim oljem in zeliščnim pestom, tatarski biftek z zeliščnim maslom, pršut) *** Postrvin file na žaru, ajdova kaša z jurčki *** Jelenov file ali steak ali puran s prilogo *** Hišna sladica
Plačajte le 9,40 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Zasebni najem savne s penino in večerja, za 2 osebi, vas bo stalo le 49,40 €, namesto 98,80 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 9,40 €, preostalih 40 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Pri Vidrgarju 3*: Romantični paket na podeželju z nočitvijo, savno s penino in večerjo -54%
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 03 56 75 150 ali info@vidrgar.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Vidrga 4, 1252 Vače.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.4.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 40 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Pri Vidrgarju 3* Kontaktni podatki: 03 56 75 150 ali info@vidrgar.si Lokacija ponudnika: Vidrga 4, 1252 Vače


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.