Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Preživite idiličen oddih za do 5 oseb v prečudoviti Prlekiji v Termah Banovci

Preživite idiličen oddih za do 5 oseb v prečudoviti Prlekiji v Termah Banovci

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Preživite idiličen oddih v prečudoviti Prlekiji!
Apartmaji Banovci in Prlekija, kjer se lahko spočijete, rekreirate in razveseljujete svoje otroke, vas vabijo!
Apartmaji Banovci Heric so dobra rešitev za oddih v Banovcih, še posebej, ker so v neposredni bližini (300m oziroma 3 minute hoje) Term Banovci, pot vas vodi po novih lepo urejenih pločnikih z ulično razsvetljavo.
Poleti tu v senci na vrtu ni vroče in tudi dolgčas ne!
Oddaljeni smo le kratek sprehod od Term Banovci, kjer se lahko, tako kot na vrtu pred apartmajem, ohladite in uživate v senci dreves. Na že omenjenem vrtu pred apartmajem lahko v senci z jedmi, ki si jih pripravite v kaminu na žaru, pripravite pravo poletno vzdušje...Tukaj imate tudi zagotovljeno zasebnost, saj je apartma, velik 60 m2 in se nahaja se v samostojnem objektu.
Danes je dostop do interneta tudi na oddihu skorajda nujen, tukaj tudi s tem ne bo težav, saj imate do brezžičnega interneta neomejen dostop.  
Na velikem travnatem igrišču za odbojko in nogomet sprostite telo in duha, otroci pa se bodo lahko kratkočasili na igralih.
Izleti po okolici Banovcev so (seveda poleg Term Banovci ) na dosegu roke:Otok ljubezni kot odlična varianta za piknik z novo gostilno, je oddaljen od Apartmajev Banovci Heric le 4-5 km, Letos je bila otvoritev nove gostilne na otoku ljubezni !Učna gozdna pot – (prijavite se pri TIC Veržej ) - Mrtvice reke Mure, mlin na Muri  - 1 km Jeruzalem - vinska cesta - cca. 15 km kolo ali avto Nedavno odprti Regijski rokodelski center Veržej  - 220m


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.