Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Oliviers & Co.: Gurmanski darilni set TRIO BAZILIKA, LIMONA, BALZAMIČNI KIS -28%

Oliviers & Co.: Gurmanski darilni set TRIO BAZILIKA, LIMONA, BALZAMIČNI KIS -28%

28%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Najboljše darilo za gurmanske navdušence. Gurmanski darilni set trgovine Oliviers & Co. tokrat le 22,90 €, namesto 31,70 €!



Kaj ponudba vključuje?
Gurmanski darilni set TRIO BAZILIKA, LIMONA, BALZAMČNI KIS: balzamični kis iz modene (250 ml), oljčno olje narejeno iz oliv in bazilike (250 ml), oljčno olje z limono (250 ml).Najboljše darilo za gurmanske navdušence!Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 19.1.2015.Opis ponudbe
Vse se je začelo v majhni vasici Mane, v osrčju francoskega departmaja Alpes-de-Haute-Provence, kjer so se zbrali ljudje z enako strastjo, z ljubeznijo do oljke.
Po ustanovitvi Oliviers & Co. leta 1996, so se začela srečanja z oljkarji Provanse in celotnega sredozemskega zaliva. Postopoma se je ustvarila nova podoba o oljki in oljčnem olju, ki je danes tesno povezana s tradicijo in sodobnim svetom. Danes, med tradicijo in uvajanjem novosti, Oliviers&Co. črpa iz korenin Sredozemlja in z vami deli svojo strast do okušanja najboljših sredozemskih specialitet.
Za vas so pripravili poseben gurmanski darilni set TRIO BAZILIKA, LIMONA, BALZAMIČNI KIS, ki je kupcem Mestoidej sedaj na voljo po ekskluzivni ceni. Gurmanski darilni set je naravno pridelan v Apuliji na jugu Italije.
Oljčno olje narejeno iz oliv in bazilike je prava redkost. Prileže se k solati iz paradižnika in mocarele, solati iz pire, fižolu ter testeninam s paradižnikovo polivko in drugim paradižnikovim jedem.
Oljčno olje z limono je izdelano po tradicionalni italijanski metodi tako, da so limone med mletjem dodane olivam. Limone so med mletjem dodane olivam po tradicionalni italijanski metodi. Primerno za mariniranje rib, meso v solati, svež kozji sir, zelene solate, sadne solate, palačinke, pečena jabolka...
Balzamični kis iz modene je narejen iz staranega vina in iz grozdnega mošta. Klasičnim jedem bo dodal posebne, sladko-kiselkaste okuse. Dobil je zaščiteno oznako porekla. Odličen kis za vsak dan!
Količina mest je omejena! Pritisnite gumb NATISNI in si BREZPLAČNO (0,0 €) natisnite potrdilo o ekskluzivni ceni. Celotno ekskluzivno ceno pa plačajte pri ponudniku*. Opombe
Ekskluzivno ceno plačate neposredno ponudniku ob prevzemu. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (gumb KUPI), vam ponudnik ob prevzemu zaračuna redno ceno artikla.POTEK NAROČILA je naveden na potrdilu o ekskluzivni ceni, ki ga pridobite ob končani rezervaciji na strani Mestoidej (gumb KUPI). Za več informacij o artiklu se obrnite na 01 232 22 92 ali info@oliviers-co.siLokacija ponudnika: Slovenska cesta 46 in Ciril Metodov trg 20 v Ljubljani.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 19.1.2015.Znesek 22,90 € plačate neposredno ponudniku ob prevzemu oz. v dogovoru s ponudnikom.Prevzem je možen v poslovalnici.Količina je omejena zato priporočamo čimprejšnje naročilo.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.O ponudniku:
Ponudnik: Trgovina Oliviers&Co. Kontaktni podatki: 01 232 22 92 ali info@oliviers-co.si


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

-42% POPUSTA na ZLOŽLJIVI ŽAR z...
-42%
OMEJENA KOLIČINA
Kotna polička za korito COVE
OMEJENA KOLIČINA
26500-56 SATISFRY VROč ZR 26500-56...
-13%
OMEJENA KOLIČINA
25850-56 ŽAR SMOKELESS BBQ GRILL
-13%
OMEJENA KOLIČINA
26051-70 GRELNIK VODE HONEY COMB...
-13%
OMEJENA KOLIČINA