Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Adventna pravljica in izlet v Salzburgu Izlet v predbožični Salzburg z agencijo JoyTravel (odhod iz LJUBLJANE, KRANJA in JESENIC)

Adventna pravljica in izlet v Salzburgu Izlet v predbožični Salzburg z agencijo JoyTravel (odhod iz LJUBLJANE, KRANJA in JESENIC)

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Polepšajte si december in praznično vzdušje z obiskom prazničnega in pravljično okrašenega Salzburga, kjer boste lahko nakupovali darila za vaše najbližje!
Salzburg je v predbožičnem času ena najbolj priljubljenih destinacij za Slovence.
PROGRAM
Odhod v zgodnjih jutranjih urah iz Ljubljane vožnja proti Kranju (možen vstop) in Jesenicam ( možen vstop). Vožnja skozi karavanški predor proti Salzburgu.  Po prihodu se bomo sprehodili skozi mestno jedro in si ogledali: Mozartov trg, Stolnico, Cerkev in samostan sv. Petra, Frančiškansko cerkev, Mozartovo rojstno hišo (zunanjost)... Nato prosti čas za nakup kakšne Mozartove kroglice in obisk božičnega sejma, kjer boste lahko kupili drobna darilca za svoje najdražje. Pozno popoldne zbor potnikov, vožnja nazaj proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.
SALZBURG
To glasbeno mesto vas bo očaralo s številnimi znamenitostmi: Mozartov trg z njegovim spomenikom, stolnica, kolegijska cerkev, rojstna hiša W. A. Mozarta.  Za čudovit panoramski razgled na mesto se vsekakor povzpnite do mogočne mestne trdnjave Hohensazlburg iz 11. stoletja. Največja trdnjava v Evropi je simbol Salzburga, kjer si lahko ogledate muzej, lahko uživate na koncertu v zgodovinskem okolju ali pa le v čudovitem razgledu na baročno mesto in njegovo okolico. Vsem nesrečnežem, ki so ostali doma, pa s poti kot spominek prinesite vsaj Mozartove kroglice. Čerpav jih danes lahko kupite tudi v domači trgovini za vogalom, a če jih boste prinesli kot spominek iz Salzburga, bo to vseeno pomenilo veliko več. Ko se bodo sladkali z njimi, jih bo morda zamikalo, da se še sami odpravijo na pot .
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.