Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

NOČITEV z ZAJTRKOM, VEČERJO, TORTICO in PIJAČO DOBRODOŠLICE v Hotelu Kras**** - Kupon velja za DVE OSEBI

NOČITEV z ZAJTRKOM, VEČERJO, TORTICO in PIJAČO DOBRODOŠLICE v Hotelu Kras**** - Kupon velja za DVE OSEBI

48%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Prepustite se užitku, razvajanju, sproščenosti, okusni tortici in čudovitemu oddihu v dvoje! V hotelu Kras, ki se ponaša s štirimi zvezdicami boste doživeli nepozabni oddih! Obiščite Notranjsko, bolj natančno Postojno in se pripravite na oddih, ki vam bo še dolgo časa ostal v spominu!
Hotel Kras s svojo arhitekturo in ekskluzivno opremo odseva prestiž v bližini svetovne znamenitosti Postojnska jama. Preživite noč v vrhunskem hotelu, kjer boste ob prihodu deležni pijačo dobrodošlice, kasneje pa se boste okrepčali ob odlični kulinarični večerji za dva. Hotelske sobe so dizajnersko dovršene in vrhunsko opremljene. Hotel razpolaga s 24 dvoposteljnimi sobami z možnostjo dodatnega ležišča. Izbor različnih sob, tako z zakonskimi kot tudi dvema ločenima ležiščima in moderno kopalnico ustreza zahtevam vsakega gosta.
Klimatizirane sobe razpolagajo z LCD televizijo, direktno telefonsko linijo, sefom, mini barom, brezplačno internetno povezavo in kabelskimi TV programi.
Zjutraj vas bo pričakal okusen zajtrk, ki vam bo dal novo energijo za dan. Čez dan pa se lahko prepustite naravno-kulturnimi znamenitostmi in se tako kulturno udejstvujete ter obiščete svetovno znano Postojnsko jamo ali pa Predjamski grad. Lahko pa se prepustite tudi uživanju ob igranju bowlinga v Epicentru.
Ne pozabite oditi na tortico v kavarno hotela Kras, kjer boste uživali v čudovitih okusih tamkajšnjih dobrot. Pustite se razvajati v večnem navdihu mestnega središča Postojne!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.