Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

50% popust - Otroški set kock, GRADBENI komplet 377 kock z vključeno poštnino.

50% popust - Otroški set kock, GRADBENI komplet 377 kock z vključeno poštnino.

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Ste vedeli, da igranje z lego kockami spodbuja motorične sposobnosti otrok, jih usmerja k logičnemu razmišljanju in iznajdljivosti? Zato le zagotovite svojim otrokom pisan svet igrač in domišljijskega svet.
V ponudbo je vključen set otroških kock - gradbeni komplet, ki je kompatibilen tudi z Lego kockami. Paket vsebuje 377 kosov kock, med drugim tudi več figuric delavcev, žerjav, bager , tovornjak … in še več. Vsa vozila imajo vgrajen sistem PULL - BACK ACTION, kar otrokom poveča zainteresiranost in trajanje igre (ko vozilo popelješ nazaj in spustiš se avtomatsko popelje samo naprej).
Zaradi obsežnega števila kock v setu le ta omogoča skupno igro več prijateljev, torej ure in ure zabave za vse mlade navdušence nad kockami in bageri. Igrača spodbuja razvoj motoričnih sposobnosti, otroke usmerja k logičnemu razmišljanju in iznajdljivosti.
Predlagana najmlajša starost otroka je 5 let, seveda pa omejitve navzgor ni. Komplet kock je zelo lepo darilo za vaše otroke, zato pohitite, saj je ponudba omejena.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.