Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LJUBLJANA: 62% popusta na profesionalni pregled zobovja, čiščenje zobnega kamna in zobnih oblog in poliranje zob, da bo vaš nasmeh spet popoln in zavidanja vreden; Zobozdravstvena ordinacija Detur

LJUBLJANA: 62% popusta na profesionalni pregled zobovja, čiščenje zobnega kamna in zobnih oblog in poliranje zob, da bo vaš nasmeh spet popoln in zavidanja vreden; Zobozdravstvena ordinacija Detur

62%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pregled zobovja, čiščenje zobnega kamna in zobnih oblog in poliranje zob

Zobozdravstvena ordinacija Detur


Zdravi zobje in dlesni so osnova lepega nasmeha. Nobena skrivnost ni, da samozavest, ki izhaja iz zdravega nasmeha pomaga pri navezovanju medsebojnih odnosov, iskanju zaposlitve, ljudje z lepim nasmehom pa se smejijo pogosteje.

V našem nasmehu se zrcali naš odnos do ustnege higiene, ki je tesno povezana z zdravjem ustne votline in celega telesa. Pomembno vlogo pri estetiki nasmeha igrajo poleg zdravih zob tudi zdrave dlesni.

Čiščenje zobnega kamna je sestavni del ustne higiene. Je profesionalna odstranitev bakterijskih oblog s površine zob, z namenom zaščititi zobe in obzobna tkiva pred nastajanjem kariesa in boleznimi dlesni, ter ohraniti estetiko nasmeha. Ker vsakodnevno čiščenje zob z zobno krtačko in nitko ne zadošča, je dvakrat letno potrebno profesionalno čiščenje.

Zobni kamen je porozen in predstavlja odlično gojišče za bakterije, ki se zlahka prilepijo nanj. Če so ob zobu že poglobljeni obzobni žepki, se kamen razširi tudi pod dlesen in le-ta začne krvaveti. Ta je posebej nevaren ker predstavlja stalno draženje dlesni, ki krvavijo, bolezen pa je širše poznana kot paradontoza.

Parodontalna bolezen pa je najpogostejši vzrok za izgubo zob pri odraslih. Čiščenje zobnega kamna je tako nujen preventiven in kurativen postopek.

Plačajte le 38,00 € namesto 100,00 € in si povrnite bleščeče bel nasmeh in postanite bolj samozavestniv poslovnem in zasebnem življenju.




Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.