Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

-92% popust na začetni (1A.I in 1A.II) tečaj NEMŠČINE!

-92% popust na začetni (1A.I in 1A.II) tečaj NEMŠČINE!

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Se želite naučiti nemško in nimate časa za obisk pouka?
Cambridge Institute, najboljši jezikovni center, je pripravil spletni tečaj nemščine za začetnike, kjer se boste sami odločili kje in kdaj se boste učili. Tečaj se izvaja na začetnem nivoju 1A.I in 1A.II, obsega 120 ur v trajanju 6 mesecev.
Interaktivna spletna stran Online DEUTCH, vam omogoča učenje slovnice inpravilnega pisanja z avdiovizualno vsebino v nemškem jeziku, interaktivnimi vajami, besediščem in izreki. Online e-učenje je interaktivno in je narejeno po meri. Vašo nemščino izboljša z uporabo treh različnih načinov študija (raziskava, praksa in preizkus znanja). Tečaj je priporočljiv za pripravo na mednarodno priznanane certifikate, ki potrjujejo znanje nemškega jezika (kot na primer Star Deutsch 1).
Vaje so sestavljene iz slik, zvoka, animacij, videa in besedila. Učitelji in mentorji zagotavljajo orodja za prilagojene dejavnosti usposabljanja, spremljanja in vrednotenja. Pri prijavi obstaja začetni izpit preizkusa znanja nemškega jezika, ki vas pripravi na optimalno raven učenja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.