Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Grahor 4*: Prestižni oddih na Krasu z gurmansko večerjo -43%

Hotel Grahor 4*: Prestižni oddih na Krasu z gurmansko večerjo -43%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Sprostite se v prestižnem Hotelu Grahor 4*, ki je odlično izhodišče za izlet do Trsta in ogled gradu Miramare. Zvečer pa vaju bodo navdušili z gurmansko večerjo. Za 2 osebi le 149 €, namesto 260 €!



Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev v dvoposteljni superior sobi za 2 osebi,zajtrk za 2 osebi,gurmanska večerja za 2 osebi.Gurmanska večerja vključuje: pašteta in domač kruh *** pršut z olivami *** medaljon na pireju s tartufi in goveja tagliata * solata *** sladica
Le 20-30 min vožnje do Trsta in gradu Miramare.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.3.2015.Opis ponudbe
Hotel Grahor 4* je odlično izhodišče za ogled mnogih lepot in raznolikosti Krasa. Lipica, Postonjska jama, Škocjanske jame in slikovite kraške vasice so le nekatere od mnogih zanimivosti te pokrajine. Le kratek skok čez mejo pa vas loči od kave ali nakupov v Trstu ter sprehoda ob morju v okolici grada Miramare.
Sobe baročnega hotela Grahor 4* krasijo topli, pomirjujoči odtenki z elegantnimi dekoracijami in so opremljene s televizijo, mini barom, nekatere z balkonom, vse pa nudijo tisto pravo sprostitveno atmosfero.
V sloviti restavraciji Grahor pa vas bodo razvajali z gurmansko večerjo, kjer boste lahko okusili marsikatero Grahorjevo specialiteto.
Gurmanska večerja vključuje: pašteta in domač kruh *** pršut z olivami *** medaljon na pireju s tartufi in goveja tagliata *** solata *** sladica
Plačajte le 24 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Prestižni oddih na Krasu z gurmansko večerjo, za 2 osebi, vas bo stala le 149 €, namesto 260 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 24 €, preostalih 125 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 05 731 20 61, 041 684 143 ali hotel.grahor@siol.net.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Dane pri Sežani 9a, 6210 Sežana.Ponudba velja 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.3.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 125 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Grahor 4* Kontaktni podatki: 05 731 20 61, 041 684 143 ali hotel.grahor@siol.net Lokacija ponudbe: Dane pri Sežani 9a, 6210 Sežana


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.