Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMA MARJETICA, Moravske Toplice, Slovenija - 82 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Posteljnina

APARTMA MARJETICA, Moravske Toplice, Slovenija - 82 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Posteljnina

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartma se nahaja v MoravskihToplicah, ki ležijo v osrčju Pomurja, zato si vzemite čas za vse, kar vasveseli. Izbira je velika in za vsakogar se najde nekaj, kar mu bo v veselje.Naj vas zapelje aktivno, družinsko, romantično ali uživaško doživetje, ki ga jev Pomurju na pretek!

Apartma Marjetica v MoravskihToplicah ima 46 m2. Letos je na novo prenovljen in delno na novo opremljen.Nahaja se na lepi, mirni lokaciji, obdani z gozdičkom in pogledom na golfigrišče. Apartma je v dveh etažah. Spodnji del razpolaga s kuhinjo z jedilnim delom,dnevno sobo, veliko zunanjo teraso s kaminom in zgornji del s spalnico inkopalnico.Ležišča za do 4 osebe. V najemapartmaja je zajeta tudi posteljnina in brisače (4x). 

V bližini apartmaja senahajajo Terme 3000 (www.sava-hotels-resorts.com/sl/moravske-toplice).
Ponujajo razgiban vodni parkin vas vabijo, da se pogrejte v črni termomineralni vodi, na odprtem tudi vhladnejših dneh ter ponujajo pogled na osrčje dežele termalnih vrelcev v prekmurskiravnici. 5 min oddaljene od apartmajase nahajo Terme Vivat (www.vivat.si). Ponujajovodne užitke v zaprtih in odprtih bazenih. Privoščite sebi in svojemu telesu razvajanje v Wellness centru Vivat insalonu tajskih masaž Tawan, da si z dotikom orienta hitreje opomorete odnapornega vsakdana. 10 min hoje vam dobro počutje pričara edinstven ambient gostišča Oaza (www.oaza-grill.com) s sončno teraso in pogledom na prekrasnoprekmursko ravnico. Kulinarična razvajanja vam nudijo izbrani okusileskovačkega žara, steaki, ribje jedi, sveže solate in izbrana vina. Specialitetahiše pa je argentinski steak Oaza s popečenimi jurčki na rukoli in pečenimkrompirjem.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.