Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL DOLCINO, Ulcinj, Črna Gora - 109 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL DOLCINO, Ulcinj, Črna Gora - 109 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Od aprila do oktobra Ulcinj s svojim čudovitim naravnim bogastvom in z veliko kapaciteto nastanitev v hotelih različne kakovosti privablja na tisoče domačih in tujih turistov. Slednje privlačijo predvsem številne peščene plaže, neskončno modro nebo z več kot 270 sončnimi dnevi letno in toplo, turkizno morje.

Ulcinj je eno najstarejših mediteranskih mest. Na njegovem mestu se piše več kot 2500-letna zgodovina in kultura, ki so jo zaznamovali Grki, Rimljani, Slovani, Veneti in prebivalci turškega imperija.

To se izkazuje znotraj obzidja starodavnega mesta, ki priča o razvoju skozi čas, bogati kulturni dediščini navkljub grozovitim potresom in o brezskrbnosti prebivalcev. Na poti na Orient je Arnold von Harff videl starodavno mesto s klifa, kar ga je spomnil na nasedlo ladjo. Pomislil je, da naj bi tako izgledal Raj. 2500 prebivalcev na tem območju živi v harmoniji, soobstoju in strpnosti med etnijami in veroizpovedmi.
i
Okolica Ulcinja je privlačna za turiste. Borovi nasadi s  posebnimi izviri vode pričarajo čudovito vzdušje za vse, ki imajo radi naravo. Le 20 km stran od Ulcinja lahko raziskujete starodavno mesto Svac – današnji Shas. Na koncu Velike Plaže, 18 km od Ulcinja, najdete reko Buno, Amazon Črne Gore. S svojo dolžino 44 km je znana po svoji flori in favni. Na njenih bregovih, blizu kraja, kjer se reka steče v morje, je veliko restavracij in lesenih koč, ki privlačijo številne turiste. Na ustju reke se nahaja otok Ada z odlično turistično ponudbo, posvečeno večinoma nudistom. Kraj predstavlja odlično lokacijo, kjer lahko sprostite telo in duha.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.