Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL MOLNÁR, Budimpešta, Madžarska - 119 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

HOTEL MOLNÁR, Budimpešta, Madžarska - 119 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite popoln oddih v Hotelu Molnár, v bližini Budimpešte, in uživajte v udobju hotela ter lepoti mesta!

Hotel Molnár se nahaja venem najlepših predelov Budimpešte. Lociran v mirnem, zelenem in pomirjujočemokolju, hotel je oddaljen približno 20 minut od središča mesta. V glavni stavbiA se nahaja 11 sob, restavracija, savna in telovadnica, v stavbi B pa 12 sob. Nastanjeni boste v dvoposteljnih sobah, ki vključujejo wi-fi, mini bar, sef in telefon.

Prestolnica Madžarske je sestavljena iz dveh delov mesta, ki ju loči veličastna reka Donava. Njeno ime je zato sestavljeno iz dveh delov – Budim, ki leži na zahodni strani reke, ter Pešta, ki se nahaja na vzhodni strani. V Budimpešti je veliko znamenitosti, ki so vredne ogleda. Od gradu, trdnjave, citadele, muzejev, samostanov in galerij do starega mestnega jedra, ki vas bo zagotovo navdušil. Mesto ima tudi veliko razglednih točk, kjer boste lahko uživali ob pogledu na celotno mesti in čudovito Donavo. Priporočamo, da se spoznate z madžarsko kuhinjo, ki slovi po pekočih specialitetah. Z iskanjem restavracije ne boste imeli težav, saj je ponudba restavracij precej pestra.

Budimpešta je najbolj obiskano madžarsko mesto, poznano kulturno, umetniško in športno središče, pa tudi ena najlepših evropskih prestolnic. S svojim edinstvenim vzdušjem, svetovno poznanimi glasbenimi dosežki in živahnim nočnim življenjem že od nekdaj privablja turiste od blizu in daleč. Zaradi svoje slikovite pokrajine in očarljive arhitekture ji včasih pravijo tudi kar »Vzhodni Pariz«.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.