Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3 dnevni romantični oddih v Apartmajih Adams: 2 nočitvi za 2 osebi in celodnevno kopanje v Termah Paradiso + zasebno sproščanje v Wellnessu Škrat za 3 ure za dve osebi s penino*, sadjem in vedrom presenečenja.

3 dnevni romantični oddih v Apartmajih Adams: 2 nočitvi za 2 osebi in celodnevno kopanje v Termah Paradiso + zasebno sproščanje v Wellnessu Škrat za 3 ure za dve osebi s penino*, sadjem in vedrom presenečenja.

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Oddih za tri dni v Apartmajih Adams s kopanjem v Termah Paradiso in wellnessom


Odpravite se na oddih v Čatež ob Savi (kraj kjer se združita reki Krka in Sava), za vikend s svojimi najdražjimi in si odpočijte od vsakdanjih skrbi!

Bivali boste v novo zgrajenih sodobno opremljenih Apartmajih Adams, ki se nahajajo v središču Čateža ob Savi v neposredni bližini Term Paradiso Dobova (oddaljenost 5 km) in Term Čatež (oddaljenost 1,5 km). Sproščali se boste lahko v Wellnessu Škrat z z zvezdnatim nebom, diskretno osvetlitvijo, prijetnimi vonjavami, finsko savno, ohlajevalno kadjo, tušem tropski dež, penino (samo pri ponudbi 1)*, sadjem (samo pri ponudbi 1) in čajem.

Apartma ima kompletno opremljeno kuhinjo (pomivalni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom, steklokeramična plošča, pečica), jedilnica in dnevna soba z LCD TV, spalnico in kopalnico. Vsak apartma ima tudi svojo teraso in možnost uporabe kamina.

Iz Čateža se lahko sprehodite do cerkvice sv. Vida ( oziroma Šentvida), ki ponuja lep razgled na mesto Brežice in Čatež ob Savi.

V bližini lahko igrate golf na igrišču Golf Mokrice in si ogledate tudi grad Brežice in Posavski muzej ter repnice na Bizeljskem (12 km), ornitološki park Jovsi (5 km), Kostanjeviška Jama in Kostanjevica na Krki (oddaljenost 15 km).

Lahko pa skočite tudi čez mejo in se odpravite v Zagreb ter obiščete njihove nakupovalne centre in si kupite kaj lepega!

*Minister za zdravstvo opozarja: Prekomerno uživanje alkohola lahko škoduje vašemu zdravju!

Izpostavljeno:

  • Vključena celodnevna kopalna karta za 2 osebi za Terme Paradiso Dobova (6 km stran) ali Terme Čatež (za doplačilo 7 €), ki so 1,5 km stran.
  • Oddih v modernem apartmaju.
  • Ugodno doplačilo za zajtrk ali polpenzion v Gostilni Les.
  • Brezplačen brezžični internet
  • Brezplačno parkirišče
  • Romantičen oddih za pare.
  • Preživljanja počitnic s hišnim ljubljenčkom, saj so dovoljeni.
  • Možnost sprehodov do stare cerkvice sv. Vida in obiska bizeljsko-sremiške ali podgorjanske vinske ceste.
  • Lahko obiščete tudi hrvaško prestolnico Zagreb.
  • Unovčljivost tudi med vikendi.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.