Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Holiday Inn Brno 4*: 3-dnevni luksuzni oddih v Brnu -60%!

Holiday Inn Brno 4*: 3-dnevni luksuzni oddih v Brnu -60%!

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Preživite praznike v drugem največjem mestu na Češkem ter poizkusite znamenito češko pivo! 3 dnevni oddih za 2 osebi vas bo stal le 125 €, namesto 310 €. Vključen prost vstop v Relax Zone streho s finsko savno in zunanjim...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 odrasli osebi in do 2 otroka,2x bogat samopostrežni zajtrk za vse,brezplačen Wi-Fi,prost vstop v RelaxZone streho s finsko savno in zunanjim hlajenjem ter Minigym,10% popust za vstop v Aqualand Moravia (najnovejši in največji vodni park na Češkem),20% popust na hotelske masaže,20% popust v hotelski restavraciji,24-urno varovano parkirišče,brezplačen otroški meni za otroke do 12. leta (v primeru večerje v hotelski restavraciji).Ponudba velja za 2 odrasli osebi in do 2 otroka.*Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 5.4.2015.Podaljšajte oddih! Za daljši oddih lahko združite več potrdil.Opis ponudbe
Hotel Holiday Inn 4* Brno je hotelski kompleks, ki nudi namestitev na visokem nivoju. Odlični rezultati in posebna skrb za goste so prinesle hotelu Holiday Inn Brno šest nagrad za odličnost kakovosti (’Quality Excellence award’) in dve nagradi ’Torchbearer’ s strani Mednarodnega združenja hotelov. Nahaja se v bližini sejemskega in razstavljalskega kompleksa Velethry Brno.
Hotelska zgradba je oblikovana v obliki črke V. 5 nadstropij ponuja nastanitev v 200 dvoposteljnih sobah z vsem udobjem in konferenčno dvorano s kapaciteto do 600 oseb. Hotel Holiday Inn Brno je zato odlična izbira za vse vrste dogodkov; od majhnih seminarjev do velikih mednarodnih konferenc. Hotel na dogodkih nudi široko ponudbo storitev – od nastanitve do gostinskih storitev, organizacije prevajalskih storitev ter upoštevanja vseh specifičnih zahtev, ki bi jih imeli organizatorji dogodkov.
Brno je moravska prestolnica, ki slovi po svojem zanimivem srednjeveškem jedru, kjer kraljuje slavna Jakobova cerkev s še bolj slavno dečkovo ritko, trg zmage z zanimivimi palačami, Rotovška ulica s staro mestno hišo z Brnskim zmajem in kolesom, Zeljni trg s čudovito fontano in kapucinski trg. Lahko se sprehodite tudi na hrib, kjer se nad mestom dviga katedrala Petra in Pavla.
Plačajte le 25 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni praznični oddih v Brnu za 2 osebi, vas bo stal le 125 €, namesto 310 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 25 €, preostalih 100 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno predhodno rezervacijo termina opravite neposredno pri ponudniku na 00420 543 122 018 ali reservations@hibrno.cz.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Křížkovského 20, 60300 Brno, Češka.*Ponudba velja za 2 odrasli osebi in do 2 otroka do 12. leta starosti.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 5.4.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 100 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Možna doplačila: Otroci od 13. do 18. leta 12 €/noč.Check-in do 14:00, check-out do 13:00.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Turistična taksa je vključena v ceno.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Holiday Inn Brno 4* Kontaktni podatki: 00420 543 122 018 ali reservations@hibrno.cz Lokacija ponudnika: Křížkovského 20, 60300 Brno, Češka


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.