Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme Snovik 4*: Snoviško razvajanje s kopanjem, savnanjem in namestitvijo v razkošnem apartmaju -50%

Terme Snovik 4*: Snoviško razvajanje s kopanjem, savnanjem in namestitvijo v razkošnem apartmaju -50%

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Pobegnita sivim in hladnim jesenskim dnem in se sprostita v blagodejnih termalnih bazenih in savnah Term Snovik! 2-dnevni oddiz za 2 osebi le 80 €, namesto 160 €!



Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev v razkošnem apartmaju z balkonom za 2 osebi (spalnica, dnevni prostor in kuhinja),1x zajtrk v restavraciji za 2 osebi,2 dni neomejeno kopanje,2 dni vstop v savno (2 uri na dan za 2 osebi).Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 24.12.2014.Opis ponudbe
Terme Snovik se nahajajo v idilični zeleni dolini med Kamnikom in Vranskim, na pragu Kamniško-Savinjskih Alp. Nastanjeni boste v razkošnem svetlem apartmaju, s površino 34 m2 in balkonom s katerega se odpira čudovit pogled na naravo. Vsi apartmaji nudijo telefon, TV, internetno povezavo, klimatsko napravo in fenom. Svoji boljši polovici lahko pripravite večerjo, saj je apartma opremljen tudi s kuhinjo s štedilnikom s steklo-keramično ploščo, pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico ter skrbno izbranim kuhinjskim inventarjem. Lahko pa si privoščita romantično večerjo v restavraciji Potočka, ki pri kuhi uporablja veliko pridelkov in mesa iz okolja ter zelišča iz domačega zeliščnega vrta. Gostom nudi različne dobrote, ki so značilne za to področje: postrvi, jagnečje meso, različne štruklje, sadne zavitke, ….
Dan izkoristita s čofotanjem v notranjih bazenih Term Snovik ali pa se pogrejta v savnah. Voda je bogata s kalcijem in magnezijem, kar pa blagodejno vpliva na bolezni kosti, kože in prebavil in je primerna tudi za pitje. Pobegnita sivim jesenskim dnem in si pričarajta romantično razpoloženje, ki ga bosta še dolgo nosila v srcu. Plačajte le 12 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Snoviško razvajanje, za 2 osebi, vas bo stalo le 80 €, namesto 160 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 12 €, preostalih 68 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija na 080 81 23 ali 01 83 44 100.Za potrditev rezervacije termina je potrebno pri ponudniku plačati 30% avans, preostalo ob odhodu.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Prihod od 14:00 ure dalje, odhod ob 10:00 uri.Lokacija ponudnika: Snovik 7, 1219 Laze v Tuhinju.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 24.12.2014.Doplačilo turistične takse 1 €/osebo/dan.Možna doplačila: večerja: 10 €/osebo, sauna rituali v savnah: 2 €/osebo/dan. Doplačilo se plača na recepciji Term Snovik.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 68 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Terme Snovik Kontaktni podatki: 080 81 23 ali 01 83 44 100 Lokacija ponudnika: Partizanska Snovik 7, 1219 Laze v Tuhinju


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.