Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

UČINKOVITA terapija za KONTROLO APETITA . zaustavite veliko željo po hrani!

UČINKOVITA terapija za KONTROLO APETITA . zaustavite veliko željo po hrani!

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Kilogrami in centimetri ne bodo več nerešljiva težava! Nadzirajte vašo pot do hladilnika in si privoščite terapijo, s katero boste zaustavili željo po hrani. 
Občutili boste, da imate veliko več energije, uspešnejši boste pri vašem delu v službi in doma. Ne pozabite, da vseh odvečnih kilogramov niste dobili preko noči, in jasno je, da jih preko noči tudi ne boste izgubili. 
Laserska terapija za zmanševanje prekomerne telesne teže
Najnovejše raziskave kažejo, da laserska stimulacija določenih energetskih točk na telesu zmanjšuje apetit oziroma pomaga pri uresničevanju dietnega programa. Laserska terapija je neboleča, varna in ima med 85 in 94 - odstotno uspešnost.Zmanjšuje apetitKontrolira apetit po hraniKilogrami in centimetri ne bodo več nerešljiva težava!
Tako imenovani hladni ali mehki laserski žarek, ki ne povzroča nobenih bolečin in sledi, usmerjamo na 4 različnih energetskih točk na ušesih - postopek je podoben klasični akupunkturi, samo da poteka brez uporabe igel. Medtem ko udobno ležite na mizi, vam terapevt z laserskim žarkom stimulira različne energetske točke na ušesih.
Laserska terapija povečuje vašo voljo in odločnost - počutili se boste bolj motivirani za zmanšanje količine zaužite hrane, lažje se boste izogibali sladkarijam in lažje boste pričeli s fizično aktivnostjo. Občutili boste, da imate veliko več energije, uspešnejši boste pri vašem delu v službi in doma.
Laserska terapija za zmanjševanje prevelike telesne teže je prilagojena vsakemu posamezniku in vključuje nasvete o prehrani, samokontroli, motivacij, itd.
Ne pozabite, da vseh odvečnih kilogramov niste dobili preko noči, in jasno je, da jih preko noči tudi ne boste izgubili. Terapija zmanjševanja telesne teže zahteva zdrav razum in kar nekaj discipline ter potrpežljivosti, še posebej zaradi dejstva, da prehitra izguba kilogramov lahko pripelje do težav z zdravjem. Priporočamo, da vsak teden izgubite največ en kilogram oziroma štiri kilograme na mesec.
Med lasersko terapijo zmanjševanja telesne teže ni potrebno uživati posebne hrane, ni potrebno jemati zdravil, terapija ne poteka v skupinah, ampak individualno.

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.