Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Restavracija Pri Levu: Dovršenost menija Restavracije Pri Levu -51%

Restavracija Pri Levu: Dovršenost menija Restavracije Pri Levu -51%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Restavracija Pri Levu, prejemnica mestnega priznanja Vrhunske restavracije, vas bo v prijetnem ambientu s tropskim akvarijem očarala z odličnostjo in visoko dovršeno kulinariko. Izkoristite priložnost in okusite vrhunski 4-hodni...



Kaj ponudba vključuje?
Degustacijski meni v 4 hodih za 2 osebi.Meni za 2 osebi vključuje (v 3. hodu na izbiro ribja ali mesna jed): Dimljena mečarica na solati iz kvinoje in avokada *** Cvetačna juha s črnim sezamom *** Počasi pečen argentinski ramstek z wasabijem in zelenjavnim čipsom aliTrlja na patate votalotte s kremo mlade špinače *** Tonkin brulee s kavnim želejemRestavracija Pri Levu je prejela mestno priznanje v kategoriji vrhunske restavracije pri doseganju visokih standardov ponudbe, kakovosti storitev in urejenosti.Ponudba vključuje brezplačno parkiranje v garaži Hotela Lev.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 28.2.2015.Opis ponudbe
Si želite pobegniti od vrveža in ujeti trenutek le zase? Vstopite v svet restavracije Pri Levu in se prepustite razvajanju v samem središču Ljubljane.
V mestnem središču, kjer je nekoč stala priznana gostilna Pri Levu, je bil leta 1964 zgrajen sodoben hotel visoke kategorije. Da bi ohranili tradicijo in sloves gostilne, so hotel poimenovali Lev. Leta 2009 so v čast te nekoč znamenite in priljubljene gostilne odprli à la carte restavracijo Pri Levu.
V prijetnem ambientu s tropskim akvarijem, lahko izbirate med številnimi vrhunskimi »a la carte« specialitetami, ali pa si privoščite hitro, a okusno kosilo iz dnevne ponudbe. Glavni kuhar, Uroš Hribernik z veliko ljubezni in skrbno natančnostjo za vas pripravlja prvovrstne specialitete, svojo zgodbo pa gradi na svežih in preprostih sestavinah, ki jih mojstrsko kombinira v enkratno gurmansko doživetje.
V odličnost in visoko dovršenost »a la carte« restavracije Pri Levu priča tudi mestno priznanje, ki ga je restavracija prejela v kategoriji Vrhunske restavracije, kot priznanje pri doseganju visokih standardov ponudbe, kakovosti storitev in ambienta.
Za vas so pripravili izvrsten mani za razvajanje v dvoje, Mestoidej pa vam zagotavlja, da bosta edinstven kulinarični užitek v pravi meri zaokrožila izbira priznanih vin ter prijazen in topel ambient. 4-hodni meni vključuje:
Dimljena mečarica na solati iz kvinoje in avokada *** Cvetačna juha s črnim sezamom *** Počasi pečen argentinski ramstek z wasabijem in zelenjavnim čipsom aliTrlja na patate votalotte s kremo mlade špinače *** Tonkin brulee s kavnim želejem
Plačajte le 9 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Vrhunski 4-hodni degustacijski meni, za 2 osebi, vas bo stal le 49 €, namesto 100 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 9 €, preostalih 40 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 01 308 7600 ali info@prilevu.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Hotel Lev, Vošnjakova ulica 1, Ljubljana.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 28.2.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 40 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Pri Levu Kontaktni podatki: 01 308 7600 ali info@prilevu.si Lokacija ponudbe: Hotel Lev, Vošnjakova ulica 1, Ljubljana


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.