Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SLOVENIJA - SNOVIK: 30% popusta na 2 nočitvi v apartmaju za do 2+2 osebi + 20% popust na vstopnice za wellness center v Termah Snovik + 20% popusta na kopalne karte za Terme Snovik. Spoznajte lepote Snovika in Tuhinjske doline; Apartmaji...

SLOVENIJA - SNOVIK: 30% popusta na 2 nočitvi v apartmaju za do 2+2 osebi + 20% popust na vstopnice za wellness center v Termah Snovik + 20% popusta na kopalne karte za Terme Snovik. Spoznajte lepote Snovika in Tuhinjske doline; Apartmaji...

31%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmajih Jesenuc

Snovik

Apartmaji Jesenuc so sodobno opremljeni apartmaji bodisi za posameznike, prikupne pare ali večje družbe.

Vsak apartma ima opremljeno kuhinjo (posoda, pribor, krpe,…) s kuhalno ploščo ter hladilnikom (ta pa je na žalost prazen). Kopalnice imajo tuš kabine, v ceno pa je vključen tudi wc papir ter uporaba brisač in posteljnine. Na terasi je možno “zakuriti” gril, prav tako si lahko brezplačno izposodite kolesa ali mizo za namizni tenis.

V današnjih časih seveda ne gre brez interneta. Z brezplačnim wi-fijem boste na tekočem z vašo e-pošto, na facebook pa boste že lahko naložili najnovešo fotko iz Snovika :) .
Najmlajši gostje so prav posebni gostje. Mali princi in princeske se lahko poigrajo na otroškem igrišču. Trampolin, gugalnice, peskovnik in mala hišica so tu za nešteto otroških domislic.

Ob vašem odhodu apartmaje počistijo zaposleni, saj se zavedajo da ste prišli na oddih.

Snovik
Snovik je majhna idilična vasica v eni izmed stranskih dolinic Tuhinjske doline. Vsega skupaj šteje le 14 hiš, katere obkrožajo bogati gozdovi ter pisane travnate površine. Na teh se popasejo ter vas ob prihodu pozdravijo tudi živahni konjiči in druge domače živali s treh, edinih kmetij v Snoviku.

Domačini so prijazni ljudje, ki medse radi sprejmejo vsakega obiskovalca. Le teh je sedaj čedalje več, saj se vasica ponaša z novo nastalimi Termami Snovik, katerih lokacija je bila izbrana tudi zaradi velike volje ter pripravljenosti domačinov za sodelovanje.

Sedaj je minilo že več kot 50 let odkar so domačini odkrili termalne vrelce v okolici te majhne vasice in uporabljali njihovo zdravilno vodo za lajšanje zdravstvenih tegob in ohranjanje zdravja. Prav krajani so bili tudi tisti, ki so konec julija leta 1994 na travniku pod Snovikom začeli z izkopom bazena. Obiskovalec je takrat lahko videl le jamo in kupe izkopane ilovice, ki so jo prizadevni domačini s samokolnicami vozili iz nje. Čez dobrih deset dni so izkopano jamo že prekrili s plastično folijo ter vanjo spustili prve kubike termalne vode.

Okolica apartmaja nudi številne možnosti za šport in rekreacijo (sprehodi, kolesarjenje, tenis, jahanje), bivanje v Snoviku pa lahko popestrijo še ogledi naravnih in kulturno zgodovinskih znamenitosti, tradicionalnih prireditev in običajev.

Plavanje in sprostitev je možna v čudovitem okolju, kjer naše najmlajše terme, Terme Snovik, nudijo svojim obiskovalcem pokrito termalno kopališče s 500 m2 vodnih površin ter zunanje bazene. Kopanje v bazenu bogatijo številne vodne atrakcije, termalna voda pa ima izredno zdravilne učinke pri pomirjanju stresnih napetosti, pri zdravljenju želodčnih težav in okrevanju po poškodbah.

Mesto Kamnik je kulturno in upravno središče občine, ki se je pod okriljem Kamniških vršacev ob reki Kamniški Bistrici razvil v majhno, vendar ponosno mesto s svojevrstnim utripom. V srednjem veku je bil Kamnik cvetoče trgovsko mesto s kovnico denarja in bivališče znanih plemiških družin. Na nekdanje slavne dni mesta spominja čudovita arhitektura in legende o ukleti grofični Veroniki. Le te zaživijo vsako leto v okviru prireditve Srednjeveški dnevi v Kamniku, pomembna prireditev pa so tudi Dnevi narodnih noš, ki v začetku septembra na svoj način obogatijo in spremenijo podobo Kamnika.

Posebna ponudba Kamniške občine pa je tudi zdravilni gaj v Tunjicah pri Kamniku, kjer si na eni od energijskih točk naberete moči ali pa ozdravite bolezen.

Kamnik je prav tako pomembno izhodišče za planinske ture in vzpone do koč in vrhov Kamniško-Savinjskih Alp (Velika planina, Kamniško in Kokrško sedlo, Korošico, Krvavec,…).

Pogosta izletniška točka po je tudi zgledno urejen Arboretum Volčji Potok, kjer je na ogled okrog 3500 enot domačih in tujih rastlinskih vrst. Vsako leto prirejajo tudi množično obiskane razstave cvetja.
V Volčjem Potoku pa je možno zavihteti tudi palico, saj je Golf Arboretum eno od priznanih golf igrišč v Sloveniji.

Plačajte le 70,00 € namesto 100,00 € za aktiven oddih v dvoje ali z družino v vasici Snovik ter se spočijte v termalnih bazenih Term Snovik. 



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.