Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL IZVIR, Radenci, Slovenija - 159 EUR - 2x nočitev v sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, 2x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

HOTEL IZVIR, Radenci, Slovenija - 159 EUR - 2x nočitev v sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, 2x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prijazen, v letu 2009 prenovljen hotel v zdravilišču Radenci, ki je s pokritim prehodom povezan s hotelom Radin, je kot nalašč za posebna razvajanja. Gostom v svoji hotelski restavraciji ponuja bogato ponudbo okusnih in zdravih jedi, ki bodo zadovoljile vse okuse, hkrati pa z dietno ponudbo ustrezajo tudi priporočilom zdravnikov.

Za vse, ki želijo zdravilni dar vode dopolniti z nego telesa in krepitvijo telesne odpornosti, so tu na voljo še raznovrstne aktivnosti in programi za dobro počutje v Centru zdravja,wellness centru, Beauty Centru in Ayurveda centru.

Blagodejni vpliv radenske mineralne vode boste občutili v različnih mineralnih kopelih, inhalacijah in pitnih kurah, telo pa lahko prečistite tudi v razkošnem svetu savn.

Prijetne in svetle hotelske sobe so bile prenovljene v letu 2009 in so opremljene z najnovejšo opremo. Imajo kopalnico s prho ali kadjo in sušilnikom za lase, kopalni plašč, sef, klimatsko napravo, telefon, radio, satelitsko TV in mini bar. Večina sob ima francoski balkon.

Zaradi odlične lege Radencev na stičišču različnih kultur je kulinarična ponudba tudi v hotelskih restavracijah zares pestra. Na jedilnikih so mednarodne in domače jedi, pa tudi vegetarijanske in dietne jedi. Posebnost v ponudbi so jedi, pripravljene po ayurvedskih receptih. Ob posebnih priložnostih pripravimo tudi svečane večerje ob izbrano pogrnjenih mizah in gostom postrežejo s kulinaričnimi umetninami hotelskih kuharskih mojstrov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.