Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TERME SNOVIK, Laze v Tuhinju, Slovenija - 80 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v apartmaju za 2 osebi (od nedelje do petka), Neomejeno kopanje v termalnih bazenih za 2 osebi

TERME SNOVIK, Laze v Tuhinju, Slovenija - 80 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v apartmaju za 2 osebi (od nedelje do petka), Neomejeno kopanje v termalnih bazenih za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Terme Snovik vas vabijo na rajski dvodnevni oddih v svojem apartmaju. Privoščite si nepozabne občutke popolne sprostitve in odličnega počutja. Zagotovo si boste zapomnili ta užitek v Termah Snovik, čudovitem, z naravo obkroženem paradižu sredi okrnjene narave.

Terme Snovik so najvišje ležeče terme na nadmorski višini 440 metrov nadmorske višine. Ležijo v idilični zeleni dolini med Kamnikom in Vranskim, na pragu Kamniško-Savinjskih Alp, le približno pol ure ali manj vožnje od Ljubljane, Celja ali Kranja. 

Terme v prvi vrsti nudijo kopanje v notranjih in zunanji termalnih bazenih. Voda je bogata s kalcijem in magnezijem, kar blagodejno vpliva na bolezni kosti, kože in prebavil, je primerna tudi za pitje. Poleg tega se lahko gostje odločite še za savne, masaže ali kozmetične storitve. Ob samem bazenskem kompleksu je tudi restavracija Potočka. V njej je na voljo širok izbor jedi, njihova specialiteta pa so jedi iz postrvi.

Sama lega Term Snovik omogoča planinarjenje, kolesarjenje v okolici (proti Veliki planini, Kamniški Bistrici), sprehode in igranje golfa v Arboretumu Volčji Potok. Ogledati si je mogoče tudi ekološke kmetije, baročne cerkve a v starem mestnem jedru Kamnika pa lahko obiščete muzeje in grad.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.