Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

50% popusta - 2-DNEVNI ODDIH V OBJEMU PLANINSKEGA ZRAKA (oseb: 2) v vrednosti 160€, le za 80€

50% popusta - 2-DNEVNI ODDIH V OBJEMU PLANINSKEGA ZRAKA (oseb: 2) v vrednosti 160€, le za 80€

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

2-dnevno Snoviško razvajanje za 2 osebi - od nedelje do petka.
1x nočitev v čudovitem apartmaju Term Snovik za 2 osebi.
Neomejeno kopanje v termalnih...


Eko Terme Snovik se nahajajo v Tuhinjski dolini in ponujajo odlične možnosti za prijeten oddih sredi neokrnjene narave.

Apartmajsko naselje 4*, ki smo ga zaradi lege poimenovali ˝hiške na robu gozda˝, se razteza nad termalnim kompleksom. Grajeno je po okolju prijaznih standardih in je sodobno opremljeno ter nudi kakovostno bivanje ter razgled na zeleno dolino in okoliške planine. Objekti so zasnovani tako, da je njihova postavitev maksimalno prilagojena naravni konfiguraciji terena. V senci za apartmaji se nahajajo parkirišča, okrog pa zelenice, igrala za otroke, telovadnica v naravi, cvetlične gredice ter vrtovi z zdravilnimi rastlinami. Zdravilne rastline na vrtu apartmajskega naselja pa naše obiskovalce seznanjajo z njihovo uporabnostjo in zdravilnimi lastnostmi. V ta namen je bila v sodelovanju s Turističnim društvom Tuhinjska Dolina pripravljena tudi knjižica, ki opisuje zdravilne lastnosti rastlin.

Notranji bazen Snoviški svet termalnih užitkov vas skozi vse leto vabi v pokrito termalno riviero, v toplih mesecih pa vam je za vodne užitke in zabavo na voljo tudi zunanji bazenski kompleks. Njihova termalna voda ima blagodejne balneološke značilnosti. Blagodejno vpliva na kosti, kožo in prebavo.

Poleg aktivnosti na bazenih term Snovik, je tudi sama zelena Tuhinjska dolina idealen prostor za izvajanje z naravo povezanih športnih aktivnosti na prostem. Poživljajoč planinski zrak in neokrnjena narava sta magnet za ljudi, ki si želijo sprostitve ali intenzivnejše športne vadbe. Na recepciji term Snovik svojim gostom omogočajo brezplačno izposojo palic za nordijsko hojo. V toplejših dneh pa so na izposojo na voljo tudi koles. V letu 2012 je bil pred apartmajskim naseljem term Snovik postavljen fitnes v naravi. Obiskovalcem je tako omogočena stalna brezplačna uporaba 9-ih fitnes naprav. Telovadnico v naravi sestavlja poleg fitnesa pred apartmajskim naseljem, tudi 12 vadbenih elementov, ki jih povezuje tri kilometre dolga trim steza v okolici term. Izbirate lahko med krajšimi in daljšimi pohodi po bližnji okolici ter lažjimi in težjimi vzponi na okoliške hribe, s katerih se vam obeta lep razgled po dolini. Za dobro pripravljene planince je Snovik izhodišče za daljši pohod na Sv. Miklavž ali Črnivec in naprej na Veliko planino. Svojim gostom omogočajo brezplačno izposojo palic za nordijsko hojo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.