Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

KRALJEVA NEGA OBRAZA z intenzivnim vlaženjem v Lepotnem Studiu S v Velenju

KRALJEVA NEGA OBRAZA z intenzivnim vlaženjem v Lepotnem Studiu S v Velenju

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Nega obraza je za zdravo in lepo kožo izredno pomembna. Z njo seveda omilimo proces staranja, koži pa povrnemo mehkobo, svežino in sijaj mladosti.
Obraz je del telesa, ki je venomer izpostavljen vremenskim razmeram, zato je pravilna in redna nega obraza še kako pomembna za vzdrževanje mladostnega in zdravega videza vaše kože. Koža na obrazu ni zaščitena z obleko, zaradi zunanjih vplivov pa se nanjo odlaga prah in umazanija, še zlasti v mestnem okolju.
Stres, nepravilna prehrana, onesnaženo ozračje, razni dodatki v prehrani – vse to obremenjuje našo kožo. Imunski sistem kože in obnova kože sta zaradi tega počasnejša in slabša. Koža se v celoti obnovi v 28 dneh, zato je tudi nega kože priporočljiva enkrat mesečno.
Spretne roke in kakovostna ter primerno izbrana kozmetika lahko tako delata čudeže. V salonu uporabljajo profesionalno naravno kozmetiko Afrodita, ki se je izkazala kot izredno dobra in učinkovita. Stranke so nad rezultati navdušene.
kraljeva nega obraza zajema:
površinsko čiščenje obraza,globinsko čiščenje,barvanje trepalnic in obrvi,urejanje obrvi,diamantni piling obraza,nanos ampule,ultrazvok,masko,masažo innanos kreme.Vaša koža bo po tretmaju obnovljena, nahranjena in žareča. Prepustite se pravi kraljevski negi, kjer boste nahranili in oživeli svojo kožo. Zablestite v vsej svoji lepoti! In ne pozabite na nasmeh, ki vas bo v trenutku polepšal!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.